Elektrische fiets kopen bij Profile

Een elektrische fiets voor iedereen!

De elektrische fiets (ook wel e-bike genoemd) is tegenwoordig niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Zowel jong als oud heeft graag een comfortabel duwtje in de rug tijdens het fietsen. Met keuze uit een voorwielmotor, middenmotor of achterwielmotor is er voor iedereen is er een geschikte elektrische fiets: van scholier tot manager, voor lange ritten door de natuur tot korte ritten met veel booschappen. Heeft u hulp nodig met kiezen? Lees dan onderaan verder of kom voor een proefrit langs in één van onze 100 fietsenwinkels.

Niet alle elektrische fietsen zijn in onze webshop opgenomen. Neem contact op met uw Profile winkel om te informeren naar de beschikbaarheid van het door u gewenste model als u deze niet kunt vinden in de webshop.

Filteren

Artikelen 1 tot 48 van 323 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Filteren

Artikelen 1 tot 48 van 323 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Elektrische fiets kopen

Bij de aankoop van een elektrische fiets komt het nodige kijken. Er zijn veel verschillende soorten elektrische fietsen op de markt. Afhankelijk van uw wensen aan de fiets is de uitkomst van de juiste elektrische fiets voor iedereen anders. Een elektrische fiets is een behoorlijke investering en dat is dan ook de reden dat we bij Profile 'de Fietsspecialist' staan voor een goed en uitgebreid advies over de aankoop bij elekrische fietsen. Aan de linkerkant van deze pagina hebben we diverse filters ingebouwd waar u eenvoudig mee kunt filteren en sorteren om tot de juiste elektrische fiets te komen. Twijfel u nog over de aanschaf van de juiste fiets? Aarzel dan niet en loop eens binnen in één van onze honderd fietsenwinkels. Al onze fietsenwinkels hebben een ruime voorraad elektrische fietsen maar bovenal veel specialisten in huis om u de juiste elektrische fiets aan te meten. We kunnen u dan direct alles vertellen over de voor- en nadelen van de verschillende eigenschappen aan de fiets en waar u rekening moet houden bij het onderhoud van uw toekomstige elektrische fiets.

Uw elektrische fiets kiezen

Bij de keuze van een elektrische fiets adviseren wij u altijd langs de fietsspecialist te gaan om u goed te laten adviseren. Er zijn vele keuzes te maken om tot de beste E-bike te komen. Zo heeft u de keuze uit een middenmotor, voorwielmotor of een achterwielmotor, ieder met zijn eigen kenmerken, voordelen en nadelen. Ook kunt u kiezen voor type motor en de diverse trapsensoren.

5 Jaar garantiepakket

Koopt u een nieuwe elektrische fiets bij Profile 'de Fietsspecialist', dan heeft u in veel gevallen de mogelijkheid te kiezen voor het 5 jaar garantiepakket. Zo heeft u verlengde garantie op onder andere de accu, motor en andere elektrische onderdelen van uw e-bike. Zo fietst u 5 jaar onbezorgd op uw elektrische fiets.
Kijk in de webshop of vraag in de winkel bij welke e-bikes het 5 jaar garantiepakket aangeboden wordt en vraag in de winkel naar de voorwaarden.