Home
Fietsen
Damesfietsen

Damesfietsen

Op zoek naar mooie damesfietsen? Die vind je hier! Wil je advies over de juiste framemaat? Bekijk dan eens onze blog over framematen. Voor extra informatie of een proefrit op een damesfiets ben je uiteraard altijd welkom in de Profile 'de Fietsspecialist' winkel in jouw buurt
Lees meer
18 van 66 resultaten
Sorteren op

Damesfietsen bij Profile 'de Fietsspecialist'

Veel fietsfabrikanten spreken vandaag de dag liever over 'fietsen met een lage instap' in plaats van 'damesfietsen'.  Damesfietsen zijn namelijk niet meer alleen voor dames. Nooit geweest ook eigenlijk. Ook mannen kunnen prima kiezen voor een damesfiets. Vooral mannen die iets slechter ter been zijn, doen er goed aan om een damesfiets te overwegen. De lage instap voorkomt namelijk dat je je been over het zadel moet gooien. Bij een damesfiets stap je een stuk stabieler op.

Damesfietsen van topmerken

Ook jouw favoriete fietsmerk heeft damesfietsen. We hebben de meest bekende alvast voor je opgesomd:

Elektrische damesfietsen van A-merken

Wil je graag het gevoel hebben dat je altijd wind mee hebt? Kies dan voor een elektrische damesfiets. Gelukkig hebben alle bekende fietsfabrikanten deze elektrische fietsen in hun collectie.


Proefrit op een damesfiets

Onze specialisten adviseren je graag welke damesfiets het beste bij jou past. Ook een proefrit is geen probleem. Kom langs de Profile winkel in jouw buurt en we helpen je graag.