Home
Fietsen
Mountainbikes

Mountainbikes

Lekker actief bezig zijn in de buitenlucht, de conditie verbeteren, bospaden trotseren en mooie tochten maken. Prachtig! Met een mountainbike kun je echt genieten van de buitenlucht. De mogelijkheden voor beginnende mountainbikers en ervaren rijders zijn eindeloos. Sportieve mountainbikes zijn er in verschillende soorten, maten en prijsklassen. Zoals hardtails, full-suspension en crosscountry. Een verende voorvork en zadelpen zorgen voor comfort, want trillingen en schokken worden netjes geneutraliseerd. Een frame van carbon is lichter en doorgaans prijziger dan een aluminium variant. Hoe stijver het frame, hoe sneller de fiets. Zonder dat het ten koste gaat van de veiligheid. Want krachtige schijf- of velgremmen zorgen voor stabiliteit en controle. Zodat je in weer en wind de beste prestaties kunt leveren. Om de juiste keuze te maken ben je ook altijd welkom in onze winkels voor het beste advies. 
Lees meer
18 van 19 resultaten
Sorteren op

Koop je nieuwe MTB bij Profile 'de Fietsspecialist'

Met een mountainbike kun je heerlijk sportief bezig zijn in de buitenlucht. Het is niet alleen goed voor je lichaam, maar ook hartstikke goed voor de geest. Koop je een nieuwe MTB bij Profile 'de Fietsspecialist' dan ontvang je de Servicepas van ons. Je kiest jouw eigen servicepakket van de winkel en kunt vervolgens genieten van de bijbehorende service. Advies nodig? Kom gerust langs in één van onze winkels voor het beste advies of een gratis proefrit op onze mountainbikes. 

Niet alle fietsen zijn in onze webshop opgenomen, maar alle actuele modellen zijn meestal wel via de winkel leverbaar. Vraag in de winkel naar de beschikbaarheid van de door jou gewenste fiets.