Cortina elektrische fietsen

Een elektrische fiets van Cortina staat altijd voor je klaar. Of je nou naar (sport)school, familie of naar het werk fietst, met de ondersteuning van Cortina heb je altijd wind mee. Bij de elektrische fietsen van Cortina krijg je gratis de Profile Servicepas, waarbij je vrijwel altijd kunt kiezen om het 5 jaar garantiepakket te koppelen als servicepakket.
Lees meer
18 van 38 resultaten
Sorteren op

Is Cortina een goed merk voor elektrische fietsen?

Lang was Cortina vooral bekend van de “normale” transportfietsen. Vooral de Cortina U4 is niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Tegenwoordig maak Cortina ook goede elektrische fietsen. Hiervoor maken ze gebruik van bijvoorbeeld Bosch middenmotoren. Dit is tot op de dag van vandaag één van de beste fabrikanten voor e-bike systemen. Je krijgt vrijwel altijd 2 jaar garantie op de elektrische onderdelen van dit merk.

Profile 'de Fietsspecialist' heeft verschillende Cortina elektrische fietsen in het assortiment, waaronder:

Hoe lang gaat een Cortina elektrische fiets mee?

Een elektrische fiets van Cortina gaat lang mee. Cortina maakt namelijk alleen gebruik van de beste materialen. Daar wordt bij het ontwerpen van de fiets al rekening mee gehouden. Zo zijn de versnellingsnaven vaak van het bekende Nexus merk, het slot van fabrikant Axa en de verlichting van het prijswinnende Spanninga. Daarnaast worden de frames gebouwd van stevig materiaal, zodat de fiets tegen een stootje kan. Wil je 5 jaar zorgeloos fietsen op je Cortina elektrische fiets? Kies dan voor het 5 jaar garantiepakket.

Cortina elektrische fiets met middenmotor

Cortina heeft een aantal elektrische fietsen met een middenmotor. De meest bekende zijn de Cortina Common en Cortina E-U4. Het voordeel van deze motorpositie is de stabiele ligging op het wegdek. Waar een voorwielmotor redelijk hoog in het – hoe kan het ook anders – voorwiel gemonteerd zit, zit een middenmotor in de trapas (bij de trappers) gemonteerd. Hierdoor heb je er met sturen geen last van. Een ander voordeel van de middenmotoren in de Cortina elektrische fietsen is de sterkte van de motor. Met een middenmotor zijn heuvels vaak geen probleem.

Unieke eigenschappen Cortina elektrische fiets

Cortina is het enige merk in de fietsenbranche dat stijl voorop heeft staan. De slogan is niet voor niets ‘Dutch fashion bikes’. Of het nou gaat over kleur of design(elementen): Cortina gaat snel mee met de trends van het moment. Dus ben je op zoek naar een lichtblauwe fiets? Een knalgroene? Of toch gewoon een strakke zwarte? Cortina heeft dé elektrische fiets voor jou!

Cortina U4 elektrische fiets

Neem je altijd veel tassen mee en ben je o.a. daarom op zoek naar een elektrische fiets? Dan is de elektrische variant van de Cortina U4 perfect voor jou! De Cortina E-U4 heeft een handige voordrager en heeft een extra stevig frame. Zo zijn zware schooltassen, sporttassen en boodschappentassen geen probleem. De Cortina E-U4 is er in 2 varianten: een met middenmotor en een met voorwielmotor. Welke het beste bij jou past, ligt eraan hoe je de fiets wilt gebruiken. Voor langere afstanden en wat meer comfort kies je voor de elektrische E-U4 MM. Wil je jouw elektrische fiets alleen gebruiken voor korte ritten naar bijvoorbeeld school? Kies dan voor de Cortina E-U4 FM.

Kies voor Profile ‘de Fietsspecialist’

Profile noemt zich niet voor niets ‘de Fietsspecialist’. Een topassortiment van stadsfietsenelektrische fietsenonderdelenaccessoires en kleding is namelijk niet voldoende. Profile garandeert je daarom ook het beste advies en uitgebreide service. Vóór, tijdens en zeker ook na je aankoop. Met meer dan 100 winkels zit er altijd een bij jou in de buurt.