QiO elektrische fietsen

Twee wielen en een frame - in de basis is dat een fiets. Maar het fietsenmerk QiO denkt anders. Ze hebbende fiets vanaf de basis ontwikkeld en er een handige compacte e-bike van gemaakt. Zo wordt fietsen voor jou leuker en gemakkelijker. Bekijk de collectie QiO compacte elektrische fietsen hieronder.
Lees meer
7 van 7 resultaten
Sorteren op

QiO: compacte e-bike opnieuw uitgevonden

QiO is specialist op het gebied van compacte fietsen. Hun jarenlange ervaring hebben ze ingezet om een vernieuwende compacte e-bike te ontwikkelen. Resultaat is de QiO Eins en QiO Eins+. Compacte elektrische fietsen die overal kunnen worden ingezet. Eenvoudig aan te passen in hoogte. Eenvoudig uit te breiden voor diverse gebruiksmogelijkheden. Gemaakt in 5 uitvoeringen en 8 modieuze kleuren. Maar allemaal zo compact, dat ze overal mee naar toe kunnen.

One Bike Fits All: de flexibiliteit van de QiO

Je kunt je QiO eenvoudig in hoogte verstellen. Zo kan iedereen tussen de 1.60 en 1.90 meter op deze compacte e-bike stappen. Het hele gezin kan dan ook eenvoudig op de QiO stappen. Het gebruiksgemak zit ook in de eenvoud, waarmee je je QiO kunt ombouwen van compacte stadsfiets naar moederfiets of elektrische transportfiets.

Jouw beurt: maak je eigen QiO

Waar wil je je QiO voor gebruiken? De compacte e-bike is standaard voorzien van een achterdrager met MIK-systeem en eenvoudig uit te breiden met een voordrager, inclusief KlickFix. Werkpaard Eins+ is natuurlijk standaard al voorzien van een voor- en achterdrager. Door het MIK-systeem en de KlickFix kun je op de dragers eenvoudig mandentassen en kinderzitjes bevestigen. Afhankelijk van je fietswensen kun je kiezen voor een compacte elektrisch fiets met 5, 8 of 14 (Rohloff) versnellingen of voor de variant met de traploze Enviolo versnellingsnaaf.

QiO Eins+ voor het zwaardere werk

De QiO Eins+ is gebouwd voor het zwaardere werk. Het maximale totaalgewicht voor de Eins+ is maar liefst 180 kg. Dat is voor de fiets + de fietser + de bepakking. Dus als je zelf wat zwaarder bent is dit een prima oplossing. Maar ook als je regelmatig op pad moet met een zwaardere bepakking of met een kind achterop en je boodschappen voorop is de QiO Eins+ een verstandige keuze. Om soepel te blijven fietsen is de Eins+ uitgerust met een zwaardere Bosch Performance Line middenmotor. De actieradius blijft op peil met een grotere 545 Wh accu.

De Altijd onderweg-fiets

De compactheid van de QiO zit niet alleen in de kleinere wielen. Ook kan het stuur eenvoudig dwars gezet worden en kun je met 1 klik de pedalen plat maken. Zo kun je eenvoudig je QiO meenemen in je caravan of camper. En in je appartement kun je je QiO in de gang zetten zonder steeds aan het stuur te blijven haken. De fiets heeft in het midden van het frame een handvat om de fiets gemakkelijk te kunnen optillen.

De beste service en onderhoud voor je QiO

Je krijgt 5 jaar garantie op je nieuwe compacte elektrische fiets! Ook krijg je bij de compacte e-bikes van QiO het Profile ‘de Fietsspecialist’ Servicepas voor optimale service en onderhoud bij jou in de buurt. Zo kun je jarenlang zorgeloos tijdens je vakanties gebruik maken van je QiO.

Probeer de QiO in de winkel

De Qio ziet er heel anders uit dan andere e-bikes. Probeer de QiO uit in de winkel bij jou in de buurt en laat je overtuigen van de rijkwaliteiten van deze compacte elektrische fiets. De proefrit is gratis en uiteraard geheel vrijblijvend. In de winkel krijg je ook professioneel advies.