Onze service

 • 5 jaar garantie bij een elektrische fiets
  Kies voor méér zekerheid met 5 jaar garantie op je e-bike. Als je bij een Profile 'de Fietsspecialist' fietsenwinkel een nieuwe elektrische fiets koopt, dan krijg je er gratis een Profile Servicepas bij. Je kunt dan vrijwel altijd kiezen om het 5 jaar garantiepakket te koppelen aan deze pas. Dit garantiepakket is het meest uitgebreide servicepakket met maar liefst 5 jaar garantie op de hele fiets. Stel dat de accu of motor na 3 jaar kapot gaat, dan heb je recht op reparatie of vervanging (mits je aan de garantievoorwaarden voldoet). Zo heb je de zekerheid dat je 5 jaar lang zonder zorgen kunt fietsen op jouw e-bike.
 • Servicepas met servicepakket
  Als je een nieuwe fiets koopt bij Profile ‘de Fietsspecialist’, dan willen wij graag dat je 100% tevreden bent. Zo kun je optimaal genieten van je fiets. Daarom krijg je bij jouw fiets gratis de Profile Servicepas met een servicepakket naar keuze*.
 • Servicebeurten voor jouw fiets
  Of je nu een nieuwe of een tweedehands fiets koopt, elke fiets krijgt van ons dezelfde aandacht. Onze specialisten zijn getraind om kleine, beginnende gebreken aan je fiets te signaleren en - indien mogelijk - direct te verhelpen. Op deze manier worden dure reparaties, door bijvoorbeeld slijtage, voorkomen. De vakkundig uitgevoerde onderhoudsbeurten worden in moderne werkplaatsen uitgevoerd. Deze voldoen aan alle strenge milieueisen.
 • De fietsverzekering van Profile en ENRA
  Om teleurstelling door diefstal of schade te voorkomen, kun je een (nieuwe) fiets het beste direct verzekeren bij aankoop. Gelukkig kan dat met de Profile fietsverzekeringen die ontwikkeld zijn in samenwerking met ENRA. Met deze fietsverzekeringen ben je één, drie of vijf jaar lang verzekerd van blijvend fietsplezier. Je kunt met onze fietsverzekeringen zowel nieuwe als gebruikte fietsen verzekeren. De fietsverzekering van Profile & ENRA is af te sluiten in een van de Profile ‘de Fietsspecialist’ winkels.
 • Vakkundige reparatie in een professionele werkplaats
  Moet je fiets gerepareerd worden, bijvoorbeeld omdat de elektrische trapondersteuning niet meer goed werkt of omdat de versnelling doorslaat, laat je fiets dan vakkundig repareren bij een van de werkplaatsen van Profile 'de Fietsspecialist'. Alle werkplaatsen voldoen aan alle strenge milieueisen en zijn voorzien van de meest moderne apparatuur. Ook als je ingewikkelde vragen hebt over je fiets, ben je van harte welkom. Door je fiets op tijd te laten repareren, voorkom je wellicht overige (dure) reparaties en kun je weer fijn fietsen.
 • Nooit meer zadelpijn met het juiste fietszadel
  Tijdens een fietstocht is bijna niets zo vervelend als zadelpijn door een verkeerd gekozen zadel. En vergis je niet: veel fietsers hebben hier last van. Sommige fietsers hebben er zelfs zo erg last van, dat ze het fietsen voorgoed voor gezien houden. Ook als ritjes op de fiets of e-bike nooit langer zijn dan 15-20 kilometer, is een passend zadel erg belangrijk. Zadelpijn kan namelijk al ontstaan na 10 minuten fietsen.
 • Fietsverhuur bij Profile 'de Fietsspecialist' fietsenwinkels
  Bekijk hieronder op de kaart van Nederland welke Profile 'de Fietsspecialist' winkels fietsverhuur aanbieden. Je kunt fietsen huren bij diverse fietsenwinkels van Profile 'de Fietsspecialist', van Harlingen tot Belfeld. Indien je verder naar onderen scrolt, vind je een lijst die doorlinkt naar de verhuurprijzen en voorwaarden per winkel.

 • Fiets leasen; wat zijn de mogelijkheden?
  Bij het leasen van een fiets zijn er diverse opties, waarbij (per maand) betaald moet worden voor de fiets of het gebruik daarvan. Een fiets leasen kan zakelijk en privé. Iedere Nederlander kan via 'private lease' een fiets leasen bij één van de 100 Profile 'de Fietsspecialist' winkels in Nederland.
 • Fiets inruilen
  Bij aankoop van een nieuwe fiets of e-bike in de winkel kun je jouw oude fiets vaak nog inruilen. Het bedrag dat jouw oude fiets waard is, is afhankelijk van het soort fiets, hoe oud deze is en de staat waarin deze verkeert.
 • Fietssleutelservice 
  Bij aankoop van een nieuwe fiets krijg je altijd twee sleutels. Raak je een fietssleutel kwijt? Bestel dan gelijk een nieuwe sleutel.