Home
Fietsen
Herenfietsen

Herenfietsen

Op zoek naar stevige herenfietsen? Die vind je hier! Wil je advies over de juiste framemaat? Bekijk dan eens onze blog over framematen. Voor extra informatie of een proefrit op een herenfiets ben je uiteraard altijd welkom in de Profile 'de Fietsspecialist' winkel in jouw buurt
Lees meer
18 van 65 resultaten
Sorteren op

Herenfietsen bij Profile 'de Fietsspecialist'

Bij Profile vind je herenfietsen in alle kleuren en maten. Wat overeen komt is de buis die van het balhoofd naar het zadel loopt. Hierdoor is je fietsframe extra stevig. Daarnaast zorgt die dwarsbuis voor een krachtig en robuust uiterlijk.

Toch verliest de herenfiets in Nederland aan populariteit. Zowel bij de consument als bij de fietsfabrikanten.  Bij damesfietsen (fietsen met een lage instap) kan iedereen namelijk gemakkelijk en veilig opstappen. Ook heren.

Herenfietsen van bekende merken

Hoewel herenfietsen in steeds minder fietscollecties te verschijnen, zijn er nog wel een aantal fietsmerken die diverse herenfietsen produceren. Wij hebben ze voor je verzameld op één pagina.

Elektrische herenfietsen

Wil je niet bezweet aankomen op je bestemming en toch gezond bezig zijn? Kies dan voor een elektrische herenfiets. Wij hebben alvast de pagina's van onze favoriete fietsmerken opgesomd:


Proefrit op een herenfiets

Het is belangrijk om eerst een proefrit te maken op de herenfiets van jouw keuze. Zo weet je wat je koopt en of de fiets bij jou past. Kom langs de Profile winkel bij jou om de hoek en vraag naar de mogelijkheden.