Gazelle fietsen

Elektrische fietsen, stadsfietsen en meer

Gazelle fietsen staan al meer dan 100 jaar voor kwaliteit. Gazelle is dan ook het enige merk in de fietsenbranche met het predicaat ‘Koninklijk’. Je kunt bij ons in de webshop of in een van de Profile fietsenwinkels met Gazelle dealerschap zowel e-bikes als stadsfietsen van Gazelle bestellen.
Lees meer
18 van 98 resultaten
Sorteren op

Er is een Gazelle fiets voor iedereen

Gazelle heeft niet voor niets het predicaat 'Koninklijk'. Gazelle gelooft dat de wereld en beetje mooier en schoner wordt, als mensen vaker de fiets pakken. Daarom werken de meer dan 400 medewerkers van Gazelle elke dag keihard om fietsen veiliger, leuker en aantrekkelijker te maken. Dit doen ze door bijvoorbeeld door nieuwe technische innovaties toe te passen - GPS-tracking bijvoorbeeld - en door de elektrische ondersteuning nog soepeler te maken. Zo houdt niets je meer tegen om vaker die mooie Gazelle fiets uit de schuur te pakken en een fijne, zorgeloze fietsrit te maken. 

Heb je een Gazelle fiets gevonden die je hart sneller laat kloppen? Neem dan contact op met de Profile winkel bij jou in de buurt om te informeren of zij een Gazelle dealerschap hebben.

Gazelle elektrische fietsen 

Met een elektrische fiets van Gazelle voelt elke rit als een makkie. Of je nou wind tegen hebt of een steile heuvel over moet: de elektrische ondersteuning zorgt voor een duwtje in de rug. Zo worden langere afstanden opeens een stuk leuker! Met je Gazelle elektrische fiets kom je altijd fluitend aan op je bestemming. Gazelle heeft een groot assortiment elektrische fietsen. Dat is natuurlijk fantastisch, want zo is er voor iedereen een geschikte fiets. Maar welke past het beste bij jou? Past bijvoorbeeld een voorwielmotor of een middenmotor het beste bij jou? Daar helpen we je graag bij. Zowel in de winkel als online staan we voor je klaar met eerlijk advies. Wil je meer weten over welke elektrische fiets bij jou past? Lees onze blog.  

Gazelle damesfietsen 

Gazelle heeft bij het ontwerpen van haar modellen uiteraard aan zowel dames als heren gedacht. Damesfietsen zijn er voor lange en avontuurlijke toertochten, maar ook voor een korte rit naar de supermarkt. Het is maar net wat jij nodig hebt! In ieder geval hebben alle Gazelle damesfietsen een aantal dingen gemeen: ze zijn stevig, veilig en gaan helemaal met hun tijd mee. Zo houdt niets je meer tegen om vaker voor de fiets te kiezen. Wist je dat de damesfietsen van Gazelle niet alleen voor dames zijn? Eigenlijk is ‘damesfiets’ een oude term. Tegenwoordig noemen we die fietsen liever ‘fietsen met een lage instap’. En zeg nou zelf: een lage instap is toch handig voor iedereen? Bekijk daarom snel onze collectie elektrische damesfietsen van Gazelle.

Gazelle herenfietsen 

Gazelle heeft ook herenfietsen in het assortiment. Door de dwarsbuis worden dit ook wel fietsen met een hoge instap genoemd. Niet alle Gazelle fietsen worden standaard als dames- en herenmodel geproduceerd. De vraag naar herenfietsen neemt langzaam af. Een fiets met een lage instap is namelijk voor iedereen geschikt, terwijl een herenfiets met hoge instap echt voor mannen geschikt is. Wil je graag een strakke en stevige herenfiets? Om het je gemakkelijk te maken hebben wij de Gazelle herenfietsen voor je verzameld op één pagina. Dan hoef jij niet meer te zoeken. Bekijk hier ons ruim aanbod elektrische herenfietsen van Gazelle.