Batavus elektrische fietsen

Met een Batavus elektrische fiets kom je overal. Je fietst zorgeloos van A naar B en door de elektrische ondersteuning kom je aan op je bestemming zonder helemaal bezweet te zijn. Bij de elektrische fietsen van Batavus krijg je gratis de Profile Servicepas, waarbij je vrijwel altijd kunt kiezen om het 5 jaar garantiepakket te koppelen als servicepakket.
Lees meer
18 van 43 resultaten
Sorteren op

Batavus elektrische fiets met middenmotor

Batavus heeft een flink aantal elektrische fietsen met een middenmotor. Denk bijvoorbeeld aan de Batavus Finez en Dinsdag. De positionering van de middenmotor – laag in het frame, bij de trappers/trapas – zorgt ervoor dat jouw Batavus stevig en stabiel op het wegdek ligt. Zo zijn scherpe bochten geen probleem. Batavus heeft zowel heren- als damesmodellen met een middenmotor. Er is dus altijd een Batavus elektrische fiets met middenmotor die bij jou past.

Unieke eigenschappen Batavus elektrische fiets

V-Light is een unieke eigenschap van diverse Batavus elektrische fietsen. Met V-Light wordt er met laserstralen een v-vorm rondom de achterzijde van de fiets geprojecteerd. Zo val je extra op tijdens de donkere dagen. Fijn toch?

Wat kost een Batavus elektrische fiets

Een fiets, en al helemaal een elektrische fiets, is een hele investering. Wat een Batavus elektrische fiets kost, hangt af van jouw wensen. Zo is een Batavus elektrische fiets met voorwielmotor vaak goedkoper dan een elektrische fiets met middenmotor. Daarnaast hangen de kosten ook af van de accu. Kies je voor een 300 Wh dan ben je he goedkoopst uit. Wil je verder kunnen fietsen zonder dat je met een lege accu komt te staan? Kies dan voor een 500 Wh accu. De prijzen van de elektrische fietsen van Batavus beginnen ongeveer bij €1.999 en kunnen oplopen tot wel €4.000. Dan heb je uiteraard wel een hele speciale.

Verschillende modellen elektrische fietsen van Batavus

Batavus heeft veel verschillende modellen elektrische fietsen. Dat komt omdat Batavus fietsen wil maken voor het hele gezin. Wij verkopen er op onze webshop ongeveer tussen de 50 en 100. Dit zijn zowel dames- als heren stadsfietsen, transportfietsen en sportieve fietsen. De mees bekende modellen zijn:

Is Batavus een goede elektrische fiets

Batavus maakt erg goede elektrische fietsen. Dit komt doordat ze al sinds 1956 fietsen maken. Al deze kennis stoppen ze in het ontwerpen en bouwen van hun fietsen en elektrische fietsen. Ze selecteren de beste materialen en gebruiken alleen die voor hun fietsen. Denk bijvoorbeeld aan Nexus-versnellingen en Bosch motoren.

Hoe werkt een Batavus elektrische fiets

Hoe de techniek achter een Batavus elektrische fiets werkt, hangt af van het type motor. De meeste middenmotoren van een elektrische fietsen werken als volgt: trapkracht- en rotatiesensor meten zowel de snelheid als de druk die jij op de pedalen zet. De resultaten gaan door naar de 'hersens' van jouw elektrische fiets en die sturen dan de middenmotor aan.

Hoe lang gaat een Batavus elektrische fiets mee?

Een elektrische fiets is een investering. We snappen dat je benieuwd bent hoe lang een Batavus elektrische fiets meegaat. Batavus heeft jarenlange ervaring met het ontwikkelen en bouwen van (elektrische) fietsen. Ze weten dus precies welke materialen nodig zijn voor een goede fiets die tegen een stootje kan. De elektrische fietsen van Batavus zijn dus van oer-Hollandse kwaliteit en gaan lang mee. Wist je bijvoorbeeld dat je vaak tot 10 jaar garantie hebt op het fietsframe? Daarnaast heb je natuurlijk de standaard fabrieksgarantie op diverse delen van de rest van de fiets. Wil je 5 jaar lang zorgeloos genieten van je Batavus elektrische fiets? Kies dan voor het 5 jaar garantiepakket. Als er dan iets kapot gaat (motor, display of accu bijvoorbeeld) dan lossen wij dat voor je op.

Kies voor Profile ‘de Fietsspecialist’

Profile noemt zich niet voor niets ‘de Fietsspecialist’. Een topassortiment van stadsfietsenelektrische fietsenonderdelenaccessoires en kleding is namelijk niet voldoende. Profile garandeert je daarom ook het beste advies en uitgebreide service. Vóór, tijdens en zeker ook na je aankoop. Met meer dan 100 winkels zit er altijd een bij jou in de buurt.