Profile van Oord - Raamsdonksveer

Onze fietsmerken

19032

Onze service

Fietsverzekering
Fietsreparatie
Leenfiets
Fiets inruilen
Servicepakketten
Onderhoudspakketten
Betalen in termijnen

Lokale aanbiedingen

Bekijk onze folder voor meer informatie over onderhoud, service en onze aanbiedingen

Volg ons op facebook of twitter...

Wilt u wekelijks op de hoogte blijven like ons dan op facebook of volg ons op twitter.  Door dit te doen blijft u op de hoogte van onze akties, evenementen en maak je af en toe nog kans op een gratis product.

facebook  twitter


Cadeaubon

Weet je niet zo goed wat te geven? Dan kun je ook een cadeaubon bij ons halen.Je bepaalt zelf het bedrag. Altijd leuk om te geven en te krijgen. Cadeaubonnen kunnen bij alle Profile winkels ingeleverd worden.


Leuke en handige sites

Onze winkel en werkplaats

Voor iedereen een fiets bij Profile van Oord


In onze ruime fietsencollectie vind je gegarandeerd een fiets die bij je past. Het aanbod is gevarieerd en wisselend. Niet alle modellen staan op onze website. Regelmatig leuke actiefietsen. Laat je inspireren................Elektrische fietsen, lifestyle, kinder of race-atb, onderdelen , accessoires en fiets -regenkleding. Afhankelijk van het gekozen servicepakket kunt u uw oude fiets inruilen of kunnen wij uw nieuwe fiets met Korting* leveren.

* Afhankelijk van servicepakket / aktie-prijzen!

De merken die wij in huis hebben zijn: BatavusKogaSpartaGazelle, Cortina, Focus, Sensa, Peper, en voor de allerkleinsten Alpina en Loekie.

Ook hebben wij in ons assortiment.....

Puky loopfietsen en steppen.

www.puky.nl

Altijd een zadel wat bij je past... nieuw in assortiment de Enjoy zadels

De Enjoyzadels zijn er in diverse breedte maten, voor het beste zitcomfort werken wij met een zadelmeeting en zadeladvies software. Zo bieden wij u een perfect passend zadel en het hoogste comfort. We staan volledig achter onze producten van enjoy daarom bieden wij op deze zadels "Niet tevreden, Geld terug garantie" *

Profile van Oord op tv bij SBS6

Heeft u ons niet gezien op tv?  klik hier om alsnog het filmpje te zien.

... Lees meer >