▸ Winkelen op afspraak vanaf 3 maart ▸ Werkplaatsen geopend ▸ Online aankopen worden thuisbezorgd of kies voor Click & Collect. Lees hier meer.

Direct naar

Profile Rene - de Bilt

Onze fietsmerken

Onze service

Fiets leasen
Fiets inruilen
Fietsreparatie
Haal- en brengservice
Onderhoudspakketten
Servicepakketten
Zadelmeting

Direct naar

Lokale aanbiedingen

Klik op onderstaande link voor het filmpje dat gemaakt is door sbs 6 in onze winkel Profile rene de fietsspecialist m.b.t. een taalmaatje hebben, dit is iemand die andere mensen helpt de nederlandse taal te leren. 

https://www.facebook.com/profilerene/?fref=nf

Folder

Bekijk hier onze nieuwste folders van Profile 'de Fietsspecialist' voor actuele aanbiedingen van fietsen, onderdelen en accessoires

Zijn deze niet op voorraad kunt u ze bij ons in de winkel online bestellen en thuis laten bezorgen.

Onze winkel en werkplaats

Profile Rene is een fietsenwinkel met maar liefst 30 jaar ervaring. Begonnen in Naarden na 14 jaar verhuisd naar De Bilt waar al meer dan 60 jaar historie zit en we dit jaar ons 15 jarig bestaan vieren. Mensen die onze winkel in De Bilt kennen, weten dat Profile Rene een uitgekiend en overzichtelijk assortiment fietsen, onderdelen en accessoires heeft. In onze ruim opgezette fietsenwinkel kunt u op uw gemak een fiets voor uzelf of voor uw kind uitzoeken, of de laatste trends bekijken, zodat u weer helemaal klaar bent voor het nieuwe fietsseizoen. Wij van Profile Rene vinden het belangrijk dat klantvriendelijkheid en klantgerichtheid centraal staan. Het gaat in onze optiek immers altijd om wat ú wilt en hoe wij u daarbij behulpzaam kunnen zijn. Maak kennis met Profile Rene tijdens een bezoek aan onze showroom in De Bilt en ervaar het verschil. Wanneer u vragen heeft, dan zien wij u uiteraard graag terug in onze winkel. U kunt natuurlijk ook altijd even bellen of mailen. Het team van Profile Rene helpt u graag!

... Lees meer >