Profile Mooijekind - Noordwijk

Onze fietsmerken

Onze service

Fiets leasen
Fiets inruilen
Fietsreparatie
Haal- en brengservice
Onderhoudspakketten
Servicepakketten
Zadelmeting

Lokale aanbiedingen

Folder

Bekijk hier onze nieuwste folders van Profile 'de Fietsspecialist' voor actuele aanbiedingen van fietsen, onderdelen en accessoires.

Vanaf heden zijn wij ook Trek dealer geworden. Trek is een Amerikaans fietsenmerk die sportive lichte fietsen maakt. Ze hebben onder andere racefietsen, mountainbikes, stadsfietsen en e-bikes.

Vanaf heden zijn wij naast dealer van bakfietsen van Bakfiets.nl ook dealer geworden van Urban Arrow bakfietsen. Voor meer info zie de site van Urban Arrow: www.urbanarrow.com

We hebben ter introductie een demo model van de Urban Arrow Family:

U kunt bij ons ook terecht voor uw fietskleding van AGU Sport

Onze winkel en werkplaats

Even voorstellen...

Wij zijn Profile Mooijekind. Wij zijn een fietsenzaak in Noordwijk aan-zee. Wat kunt u bij ons verwachten? Wij zijn een middelgrote moderne fietsenwinkel. U kunt bij ons terecht voor fietsen, e-bikes, scooters, schaatsen en allerhande onderdelen en accessoires.

Uiteraard bent u ook voor onderhoud bij ons aan het juiste adres wij hebben een compleet uitgeruste moderne werkplaats met goed opgeleid personeel. Welke 6 dagen per week is geopend (in de zomertijd).

Wij hebben ook een zeer groot aanbod in huurfietsen, ook elektrische fietsen en tandems verhuren wij. Vanaf medio April t/m eind Augustus zijn wij hier voor ook 7 dagen per week geopend. Noordwijk is de ideale uitvalsbasis voor een heerlijke fietstocht door de duinen naar aan de ene kant Zandvoort of naar de andere kant Scheveningen, of wat te denken van een heerlijke fietstocht door de bollenvelden naar de Keukenhof.

Momenteel werken wij met de volgende mensen: Anja Mooijekind (winkel en verhuur), Jasper van Velzen (werkplaats, winkel en verhuur), onze nieuwste medewerker is Robbie Hoogewoonink (voornamelijk werkplaats Robbie is nieuw in het vak en volgt de opleiding tot fietstechnicus) en ik zelf (Marcel Mooijekind). Ook springen mijn ouders nog geregeld bij, en zij voorzien mij natuurlijk waar nodig van advies. En ook mijn vriendin Carolien Vliet Vlieland springt geregeld bij waar nodig.

Dus voor een goed advies en een goede fiets gaat u natuurlijk naar Profile Mooijekind al sinds 1908 tot uw dienst.

... Lees meer >