Direct naar

Profile Leo Brouwer - Joure

Na 11 jaar wordt Profile Leo Brouwer overgenomen door Profile Rodenburg.

Joure – Het is geen 1 april grap maar vanaf die datum zal Profile Leo Brouwer worden overgenomen door Profile Rodenburg.

Ruim 11 jaar was u bij Profile Leo Brouwer in Joure aan het juiste adres voor alles op het gebied van fietsplezier! Vanaf 1 april geven Leo en Lucie het stokje over aan Minze Posthuma van Profile Rodenburg in Sneek. Deze overname brengt voor u als klant geen merkbare veranderingen met zich mee.  Van de vertrouwde naam op de gevel tot het vakkundig personeel zal er voor u niets veranderen. Wij garanderen u de vertrouwde service die u de afgelopen 11 jaar van ons gewend bent.

Onze fietsmerken

Onze service

Fietsverzekering
Fietsreparatie
Leenfiets
Fiets inruilen
Servicepakketten
Onderhoudspakketten
Betalen in termijnen

Direct naar

Lokale aanbiedingen

Naast onze folderaanbiedingen hebben wij ook regelmatig aanbiedingen in onze winkel. Kom gerust langs om eens een kijkje te nemen of natuurlijk voor een gratis proefrit.

Onze winkel en werkplaats

Profile Leo Brouwer,Joure

In 2008 begonnen als kopman van zijn eigen fietsenwinkel in Rotsterhaule is Leo nu Ploegleider van zijn team in Joure.
In dit team zijn, net als in een wielerteam, diverse specialisaties verenigd;
Of u nu komt voor een fiets voor dagelijks gebruik, sportieve doeleinden, óf de populaire elektrische fiets, bij het team van Profile Leo Brouwer staat altijd een deskundige voor u klaar.

Voor alle bekende merken bent u bij ons aan het juiste adres, zowel voor aanschaf als reparatie van uw fiets. Mocht dit nodig zijn staat er een gratis (elektrische) leenfiets voor u klaar.

Bij aanschaf van een nieuwe fiets kunnen we gebruik maken van het bodyscanning systeem, waarmee bekeken kan worden op welke wijze de fiets aangepast dient te worden voor optimale prestatie of comfort.

Sinds de verhuizing naar ons nieuwe pand hebben we ook de beschikking over een groot assortiment kleding en accessoires, alles om uw fietstocht zo prettig mogelijk te laten verlopen.

Alvast een kijkje nemen in onze winkel? Klik hier ! Wilt u onze winkel bezoeken, bent u welkom op De Merk 2 te Joure.

... Lees meer >