Onderdelen & Accessoires

In de winkel van Profile Hafkamp vindt u naast fietsen ook een uitgebreid assortiment van fietsonderdelen en fietsaccessoires. Handig voor als u snel iets nodig hebt of keuze wilt hebben uit verschillende merken of modellen. U kunt ook 24/7 terecht in onze webshop

Voor alle soorten fietsen hebben wij onderdelen op voorraad. En anders bestellen we het. Voor racefietsen en ATB’s leveren wij onderdelen van Shimano, Campagnolo en BBB. Wij zijn u ook graag van dienst voor fietskleding en regenkleding. Of voor fietsschoenen van Sidi en Shimano.

Hebt u behoefte aan extra opbergruimte op de fiets of gaat u op fietsvakantie? Onze zes meter lange tassenwand heeft voor elk wat wils. Onder meer lifestyle tassen. In onze winkel vindt u tassen van de merken Fastrider, Basil, Newlooks en Ortlieb.

Niet goed, geld terug

En mocht uw keuze toch niet bevallen? Ruilen kan altijd of u krijgt uw aankoopbedrag terug. Zo kunt u bijvoorbeeld twee weken lang een zadel testen. Dan weet u pas echt of het lekker zit.

Sportvoeding

"Top"sporters willen presteren. Zij vergen het uiterste van hun materiaal en van zichzelf. Om fysiek optimaal te kunnen presteren heeft het lichaam "brandstof" nodig. Suikers vormen het belangrijkste bestanddeel van die brandstof. Want suikers worden direct omgezet in energie, daar draait het om bij topsporters. Powerbar weet dat niet alle suikers eenzelfde soort energie leveren. Zo zijn er zogenaamde snelle suikers (malodextrine) die voor een snelle maar korte, energie-impuls zorgen. En er zijn frutose suikers. De energie van frutose suikers komt geleidelijk vrij en zorgt voor een constant energie-niveau. powerbar verwerkt in haar sportvoeding beide soorten suikers. Daardoor leveren de producten niet alleen snel maar ook een landurige energie! Ons personeel kan u goed informeren over welke voeding het beste bij u en uw te leveren prestatie past.