Let op: werkplaatsen open, aankopen op onze webshop worden thuisbezorgd, winkels gesloten. Leer hier meer.

Profile Albert van der Kolk Badhoevedorp

Onze fietsmerken

Onze service

Fiets leasen
Fiets inruilen
Fietsreparatie
Haal- en brengservice
Onderhoudspakketten
Servicepakketten
Zadelmeting

Lokale aanbiedingen

Met trots kunnen wij u mededelen dat wij op 1 november ‘17 starten met een mobiele werkplaats: “Profile Mobiel”. Dit houdt in dat wij bij u thuis, op het werk of onderweg uw fiets komen repareren. Mocht dit niet ter plekke mogelijk zijn dan bieden wij u tijdelijk een gratis leenfiets. Bas van den Hoek, uw vertrouwde monteur uit Hoofddorp zal zijn werkzaamheden voortzetten in onze showroom/winkel in Badhoevedorp en ook bij Profile Mobiel komt u hem weer tegen..

Onze winkel en werkplaats

In 2011 hebben wij Evers Tweewielers overgenomen, waar Albert 15 jaar met plezier heeft gewerkt. Profile Albert van der Kolk is gevestigd in Badhoevedorp aan de Akerdijk. In onze ruime fietsenwinkel zijn alle bekende fietsmerken te koop zoals: Sparta, Gazelle, Koga, Loekie, Bsp, Cortina, Batavus en Giant. Natuurlijk hebben wij een ruim aanbod onderdelen en accessoires. Zoals fietstassen, manden, kratten, kinderzitjes, en nog veel meer.

Onze werkplaats is uitgerust om al onze merken perfect te onderhouden en herstellen. Maak gebruik van onze Quick service voor kleine reparaties of van onze uitleenfietsen. Zo houden wij u altijd mobiel. Wij werken enkel met goed geschoold personeel en zijn een gecertificeerd leerbedrijf voor praktijk scholing. In onze werkplaatsen voeren wij allerlei reparaties uit. Wij zijn voorzien van vakgericht gereedschap zodat wij klaarstaan voor al uw fietsreparaties. Wanneer wij een fiets niet direct kunnen repareren krijg je van ons gratis een leen fiets mee. Dat is service van de Fietsspecialist!

... Lees meer >