Profile Albert van der Kolk Badhoevedorp

Onze fietsmerken

Dutch ID

Onze service

Fietsverzekering
Fietsreparatie
Leenfiets
Fiets inruilen
Servicepakketten
Onderhoudspakketten
Betalen in termijnen

Lokale aanbiedingen

Profile Bito 'de Fietsspecialist' is al ruim 20 jaar een bekende fietsenwinkel in Bladel en omgeving. De sfeer in het koopcentrum is gezellig, met de bekende Brabantse gemoedelijkheid en wordt ondersteund door muziek.

Onze winkel en werkplaats

In 2011 hebben wij, Albert en Brenda van der Kolk, Evers tweewielers overgenomen, waar Albert 15 jaar met plezier heeft gewerkt. Profile Albert van der Kolk is gevestigd in Badhoevedorp aan de Akerdijk. In onze ruime fietsenwinkel zijn alle bekende fietsmerken te koop zoals: Sparta, Gazelle, Koga, Loekie, Bsp, Cortina, Batavus en Giant. Natuurlijk hebben wij een ruim aanbod onderdelen en accessoires. Zoals fietstassen, manden, kratten, kinderzitjes, en nog veel meer.

Onze werkplaats is uitgerust om al onze merken perfect te onderhouden en herstellen. Maak gebruik van onze Quick service voor kleine reparaties of van onze uitleenfietsen. Zo houden wij u altijd mobiel. Wij werken enkel met goed geschoold personeel en zijn een gecertificeerd leerbedrijf voor praktijk scholing. In onze werkplaatsen voeren wij allerlei reparaties uit. Wij zijn voorzien van vakgericht gereedschap zodat wij klaarstaan voor al uw fietsreparaties. Wanneer wij een fiets niet direct kunnen repareren krijg je van ons gratis een leen fiets mee. Dat is service van de Fietsspecialist!

... Lees meer >