Garantie

Bij Profile 'de Fietsspecialist' heb je altijd de standaard fabrieksgarantie op een product. Dit kan per merk en product verschillen. De fabrieksgarantie vindt je in de verpakking. De datum op de factuur geldt als ingangsdatum voor de garantie. Je kunt aanspraak maken op fabrieksgarantie als er geen sprake is van gebruikelijke slijtage, opzettelijke beschadiging of nalatigheid. Neem contact op met jouw Profile 'de Fietsspecialist' winkel voor meer informatie over garantieafwikkeling.

Algemene verkoopvoorwaarden

Download hier de Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden van Bovag Tweewielerbedrijven (Pdf document).
Download hier de Aanvullende verkoopvoorwaarden internetverkopen van Bovag Tweewielerbedrijven (Pdf document).
Let op:
In de Aanvullende verkoopvoorwaarden wordt in Artikel 4 gesproken over het herroepingsrecht. Dit is wettelijk vastgesteld op 14 dagen:
De Consument heeft, wanneer de bedenktijd op deze Overeenkomst op afstand van toepassing is, gedurende 14 werkdagen het recht de Overeenkomst op afstand zonder opgaaf van redenen te ontbinden. Bovag Tweewielerbedrijven zal dit t.z.t. gaan aanpassen.

Contact opnemen over online bestelling of reservering

Heb je vragen over jouw online bestelling of reservering? Dan kun jw terecht bij de Profile  'de Fietsspecialist' winkel die je geselecteerd heeft bij je bestelling. De gegevens van deze winkel staan op je reserverings- of bestelbevestiging of kijk hier.