Fiets huren bij Profile 'de Fietsspecialist' fietsenwinkels

Een fiets of e-bike huren op vakantie

Fiets huren tijdens uw vakantie in Nederland? Of gewoon een fiets huren tijdens een dagje weg? U kunt bij diverse Profile 'de Fietsspecialist' fietsenwinkels terecht voor het huren van fietsen en e-bikes. Dit is extra handig, omdat u geen gedoe heeft met het meenemen van uw eigen fiets op de fietsendrager. Daarnaast kan het in heuvelige gebieden in Nederland fijn zijn als u een duwtje in de rug krijgt van de elektrische ondersteuning als u zelf alleen over een stadsfiets beschikt.

U kunt in overleg met de fietsenwinkel vaak diverse type fietsen huren. Denk bijvoorbeeld aan het huren van een dames e-bike, het huren van een specifieke framemaat en in sommige gevallen zelfs het huren van diverse fietsaccessoires zoals fietstassen en -manden! Het is handig als u van te voren contact opneemt met de fietsenwinkel om te overleggen wanneer de gewenste fietsen beschikbaar zijn om te huren. Zo voorkomt u teleurstelling. Informeer gelijk naar zaken als borg, ophaal- en wegbrengtijden en eventuele andere voorwaarden de de fietsenwinkel kan stellen. Diverse fietsenwinkels stellen namelijk een kopie van het identificatiebewijs als voorwaarde voor het huren van een fiets.

Lijst met fietsenwinkels die fietsverhuur aanbieden

Fietsverhuur in de buurt? Bekijk hieronder welke Profile 'de Fietsspecialist' winkels fietsverhuur aanbieden. U kunt fietsen huren bij ongeveer 20 fietsenwinkels van Profile 'de Fietsspecialist', waaronder in Noordwijk en Zutphen.

U kunt in de lijst hieronder doorklikken naar de website, zodat u prijzen en voorwaarden kunt zien. Als u vragen heeft kunt u via de website de contactinformatie vinden om vragen te stellen aan de fietsenwinkel.