Werken bij Profile 'de Fietsspecialist'

Lijkt het je leuk om bij Profile ‘de Fietsspecialist’ te werken? Onze fietsenwinkels hebben altijd wel een vacature openstaan voor een baan als (leerling) monteur/technicus (de vroegere 'fietsenmaker'), verkoper of winkelmedewerker.

Ben je handig met het sleutelen aan fietsen of weet je veel over e-bikes en e-bikesystemen? Ben je een verkooptalent en kun je goed luisteren naar de wensen en behoeftes van de klant? Dan staat er altijd wel een vacature open bij één van onze Profile ‘de Fietsspecialist’ winkels. Ook als je het vak van fietsmonteur graag wilt leren -jong of oud- je bent welkom voor een parttime of fulltime baan in onze fietsenwinkels. 

Werken in een fietsenwinkel

Je komt te werken in een fietsenwinkel; een dynamische omgeving waar je nauw samenwerkt met je collega’s om de klant te helpen. Je staat bijvoorbeeld op de winkelvloer om bezoekers te informeren over de nieuwste snufjes op een e-bike en ze te helpen in hun aankoopproces. Of sta jij liever in de werkplaats een band te vervangen of de nieuwste elektrische fiets van een update te voorzien?

De fietsenwinkel staat vol met de nieuwste fietsen, van elektrische stadsfietsen tot de lichtste racefietsen. Je werkt dus altijd met de mooiste producten in de fietsenbranche. Het assortiment bestaat verder uit allerlei accessoires, onderdelen en kleding.

In de werkplaats voeren we reparaties uit en doen we servicebeurten. Om een fiets in goede conditie te houden, is het belangrijk om alle slijtageonderdelen te controleren en de software up-to-date te houden. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de fietsen kundig gerepareerd worden en de klant weer veilig de weg op kan.

Cultuur en toekomst

Werken in de fietsenwinkel betekent dat je in een klein maar hecht team werkt. Tussen collega’s van alle leeftijden kan jij op fietsgebied van alles leren of juist van alles uitleggen. Samen zorgen jullie ervoor dat klanten graag in een representatieve winkel komen waar ze professioneel geholpen worden. Niet onbelangrijk; er is altijd ruimte voor gezelligheid en een goede bak koffie!

Fietsen wordt steeds populairder en de ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. Bij Profile 'de Fietsspecialist' heb je alle mogelijkheden om door te groeien en de ontwikkelingen van de toekomst mee te maken.