Let op: werkplaatsen open, aankopen op onze webshop worden thuisbezorgd, winkels gesloten. Leer hier meer.

Een e-bike leasen via LeaseGemak, hoe werkt dat?

Bent u op zoek naar een (elektrische) fiets, maar ziet u op tegen de aanschafkosten? Of wilt u gewoon graag volledig worden ontzorgd? Dan bent u bij Profile “de Fietsspecialist” aan het juiste adres! Wij bieden namelijk de mogelijkheid om een elektrische fiets naar keuze te leasen!

Dankzij onze samenwerking met LeaseGemak, is het mogelijk om geheel zorgeloos te genieten van een (elektrische) fiets naar keuze voor een vast bedrag per maand. U least echter niet alleen de (elektrische) fiets. Zoals u van Profile “de Fietsspecialist” gewend bent, krijgt u hier ook zeer goede service bij:

(Elektrische) fiets naar keuze, rijklaar afgeleverd

De door u uitgekozen fiets wordt volledig door uw Profile “de Fietsspecialist” winkel rijklaar gemaakt. U kunt er dus zo op wegfietsen!

Servicebeurten

Bij de leaseovereenkomst zitten maar liefst 5 servicebeurten inbegrepen die ook door uw Profile “de Fietsspecialist” winkel worden uitgevoerd. Dit betekent dat uw fiets ieder half jaar volledig wordt nagekeken om hem in topconditie te houden!

U hoeft overigens niet zelf bij te houden wanneer het weer tijd is voor een servicebeurt, u ontvangt van uw Profile “de Fietsspecialist” winkel ieder half jaar automatisch per e-mail met uitnodiging om een afspraak te maken voor de benodigde servicebeurt.

Uitgebreide verzekering

Bij de leaseovereenkomst zit de ENRA Optimaal verzekering inbegrepen. Deze verzekering bestaat uit:

  • - Een schadeverzekering;
  • - Een diefstalverzekering;
  • - Verhaalsrechtsbijstand;
  • - Ongevallen opzittendenverzekering;

Zo loopt u minimaal risico!

Pechhulpservice

Onderdeel van de leaseovereenkomst is ook de pechhulpservice. Laten we hopen dat het nooit nodig is, maar mocht u onverhoopt toch eens met pech onderweg staan, dan kun u in héél Europa en 24 uur per dag contact opnemen met de pechhulpservice. Zij zullen u en de fiets dan ophalen en terugbrengen naar huis of naar de dichtstbijzijnde fietsenwinkel.

Service van Profile “de Fietsspecialist”

Mocht u ooit vragen hebben over de fiets of mocht er ooit iets met de fiets aan de hand zijn, dan kunt te allen tijde terecht bij uw eigen Profile “de Fietsspecialist” winkel! Wel zo makkelijk!

U least dus niet alleen een (elektrische) fiets: u least gemak!