Profile van Weelden 'de Fietsspecialist'

Een fietsenbedrijf met maar liefst 70 jaar ervaring. Wij zijn sinds 1950 gevestigd op het Emmaplein. Bij ons staan klantvriendelijkheid en klantgerichtheid centraal. Het gaat in onze optiek altijd om wat jij wil en hoe wij je daarbij behulpzaam kunnen zijn.

Adresgegevens

Emmaplein 4 3722 AD Bilthoven
Plan je route

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
08:00 - 18:00
Woensdag
08:00 - 18:00
Donderdag
08:00 - 18:00
Vrijdag
08:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
Gesloten
Services:
Fietsmeting
Fietsverzekering
Fietsreparatie
Leenfiets
Service & Onderhoudspakket
Fietslease
Toon meer services

Al 70 jaar uw fietsspecialist

Profile ‘de Fietsspecialist’ van Weelden is een fietsenbedrijf met maar liefst 70 jaar ervaring.

Wij zijn sinds 1950 gevestigd op het Emmaplein. Mensen die onze winkel in Bilthoven kennen, weten dat Profile van Weelden een uitgekiend en overzichtelijk assortiment fietsen, onderdelen en accessoires heeft. In onze ruim opgezette winkel kun je op je gemak een fiets voor jezelf of voor jouw kind uitzoeken, of de laatste trends bekijken, zodat je weer helemaal klaar bent voor het nieuwe fietsseizoen.

Bij ons staan klantvriendelijkheid en klantgerichtheid centraal. Het gaat in onze optiek altijd om wat jij wil en hoe wij je daarbij behulpzaam kunnen zijn. Maak kennis met Profile van Weelden tijdens een bezoek aan onze showroom in Bilthoven en ervaar het verschil.

Al je vragen hebt, dan zien wij je graag terug in onze winkel in Bilthoven.
Je kunt ook bellen of mailen. Het team van Profile van Weelden helpt je graag.

Bereikbaarheid;
Via de A28 neem je de afslag De Bilt. Je houdt Bilthoven aan en vlak voor het spoor in Bilthoven zitten we meteen rechts.
Rondom onze winkel is ruim voldoende parkeergelegenheid. Tegenover onze winkel is een parkeerterrein. De winkel vanProfile van Weelden ligt op minder dan 1 minuut lopen vanaf het NS-station van Bilthoven.

Onze topmerken

Kies een merk om ons assortiment te bekijken