Profile Herman Niburg 'de Fietsspecialist'

Wij van Profile Herman Niburg staan altijd voor je klaar om een goed advies te geven bij de aankoop van een nieuwe fiets. Wij presenteren in onze winkel de nieuwste modellen van de bekende fiets A-merken. Kom gewoon een langs en laat je verrassen door al het aanwezige fietsplezier!

Adresgegevens

Herenstraat 82 7776 AL Slagharen
Plan je route

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
08:30 - 18:00
Woensdag
08:30 - 18:00
Donderdag
08:30 - 20:00
Vrijdag
08:30 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Winkel open tot 17:00.

Tip:
Als je deze winkel favoriet maakt, laat de website het aanbod zien van deze winkel!
Services:
Fietsmeting
Fietsverzekering
Fietsreparatie
Leenfiets
Service & Onderhoudspakket
Fietslease
Toon meer services

Profile Herman Niburg 'de Fietsspecialist'

De werkplaats

In onze werkplaats staat vakmanschap voorop en onze medewerkers zijn speciaal opgeleid voor o.a. het repareren van jouw (elektrische)fiets. Hierbij geven wij je natuurlijk kwaliteitsgarantie. Dat betekent voor jou altijd zekerheid van een prima gerepareerde fiets. Desgewenst wordt jouw fiets na overleg bij je thuis opgehaald en teruggebracht voor reparatie.

Garantie

Bij de aanschaf van een nieuwe fiets denkt men veelal alleen aan het fietsplezier dat in het verschiet ligt. Toch is de zekerheid van een goede garantie ook een prettige gedachte. Mochten zich ooit problemen voordoen met jouw nieuwe rijwiel, dan ben je bij Profile Herman Niburg "de fietsspecialist nog steeds aan het goede adres. Wij bieden immers op al onze producten een uitgebreide garantie die jou diverse zekerheden biedt.

Onze topmerken

Kies een merk om ons assortiment te bekijken