Roetz fietsen

De fietsen van Roetz zijn gemaakt met aandacht voor mens, milieu en design. Door achtergelaten fietsen een nieuw leven te geven, worden tonnen aan waardevolle grondstoffen bespaard. Daarnaast streeft Roetz ernaar om nieuwe materialen zoveel mogelijk lokaal in te kopen. Lees hier alles over Roetz en ontdek de fietsen.

Roetz Bikes

One Planet, One Bike

Roetz is een social enterprise dat een bijdrage wilt leveren aan de circulaire economie door hergebruikte fietsframes te gebruiken. Door nieuwe fietsen te produceren met hergebruikt fietsframe geeft Roetz grondstoffen een tweede kans.

En dit doen ze niet alleen met grondstoffen. Ook mensen krijgen bij Roetz een tweede kans door het Roetz Fair Factory trainingsprogramma waarin Roetz mensen opleidt tot vakbekwame fietsmonteurs.

Roetz Bikes zonder ondersteuning

Roetz Bikes met ondersteuning

Roetz E-bikes

De unieke fietsen van Roetz zijn er ook in een elektrische variant. Ze worden geleverd met een volledig geïntegreerde accu. Leuk weetje: in tegelstelling tot andere elektrische fietsen is de Roetz motor regeneratief. Rem je af of trap je terug? Dan laadt de batterij weer op.

Ben je benieuwd naar alle modellen van Roetz? Klik hier om de gehele collectie te zien.