Koga Vectro

Oogverblindend design. De nieuwste innovaties. De Koga Vectro is ontworpen voor jouw ultieme rit. Deze elektrische fiets is zeer comfortabel en lichtgewicht, waardoor je er met het grootste gemak lange afstanden mee fietst. De Vectro is uniek op de markt door de plaatsing van de accu: deze zit centraal in het frame, achter de zitbuis, zo dicht mogelijk boven de motor. Dit zorgt voor de beste gewichtsverdeling, stuureigenschappen en een ultieme én unieke rijervaring. Op zoek naar een sportiever model? Ook dan zit je goed met de Vectro. Deze e-bike komt in 3 uitvoeringen: het topmodel S30, de sportieve S20 en de S10 voor de ultieme tocht.

Welk model je ook kiest, je krijgt altijd de Profile Servicepas voor het beste onderhoud en service. Hier voeg je eenvoudig het 5 jaar garantiepakket aan toe, zo fiets je jarenlang onbezorgd op je nieuwe Koga Vectro.
Lees meer
5 van 5 resultaten
Sorteren op

Koga Vectro: absolute topklasse

Op zoek naar absolute topklasse? Kijk niet verder. De Koga Vectro heeft het allemaal: prestaties, comfort en stijl. Daarnaast is deze e-bike uniek op de markt door de plaatsing van de accu. De accu is geïntegreerd achter de zitbuis van de fiets voor een optimale gewichtsverdeling. De motor, de Shimano STEPS EP6, zorgt er voor dat je bijna geen weerstand voelt wanneer je zonder ondersteuning fietst. Zelfs boven de 25 km/uur! Al deze innovaties maken de Vectro een lichte en sportieve e-bike die er uit ziet, fietst en voelt als een gewone fiets. Lange afstanden? Ontmoet je nieuwe beste vriend.

Uniek: accu geïntegreerd achter zitbuis

Bij alle Koga Vectro modellen zit de accu achter de zitbuis, zo dicht mogelijk boven de motor. Het zwaartepunt van de e-bike ligt hierdoor centraal en laag in de fiets. Het resultaat? De beste gewichtsverdeling, stuureigenschappen én de beste rijervaring ooit. Doordat de accu achter de zitbuis zit wordt het frame niet onnodig verzwaard en verstevigd. Hierdoor blijven de framebuizen mooi sierlijk en zijn ze lichter en stijver dan bij een traditionele e-bike. Maar, een elektrische fiets gemaakt voor lange afstanden moet ook een grote actieradius met veel kilometers hebben. Ook daar is aan gedacht! Met de standaard 504W accu rijd je tot wel 160 kilometer op één accu, en met de upgrade naar 630W fiets je maar liefst 175 kilometer. Dat is van Groningen naar Almere, mét een welverdiende koffiepauze in Lelystad.

Vectro S30: het absolute topmodel

De Vectro S30, hét topmodel uit deze klasse. Deze e-bike combineert stijl met innovatie én gemak. Met oog voor detail ziet de Vectro S30 er niet alleen prachtig uit, deze topper fietst ook nog eens fantastisch. Met het comfort en gemak van trapondersteuning pak je voortaan altijd die omweg naar huis. Uitgerust met de krachtige Shimano STEPS EP6 motor en een onderhoudsarme Gates riemaandrijving.

Vectro S20: het sportieve zusje

Op zoek naar een sportievere e-bike? Dan zit je goed met de Vectro S20. Stijlvol maar net zo krachtig als de S30 is ook dit model uitgerust met een sterke Shimano STEPS EP6 motor. 11 versnellingen zorgen ervoor dat je altijd als eerste weg bent bij het stoplicht. Daarnaast heeft deze e-bike een ander stuur en zadel dan de S30, wat niet alleen zorgt voor een sportievere uitstraling, maar ook een sportieve zitpositie.

Vectro S10: voor de ultieme fietsritjes

De Vectro S10 is een lichte en stijlvolle elektrische fiets met slimme innovaties. Uitgerust met een Shimano STEPS EP600 motor is dit model minder krachtig dan de S20 en S30, maar je fietst met gemak nog steeds iedereen voorbij. De S20 beschikt daarnaast over een Shimano Deore schakelgroep met 11 versnellingen.

Proefrijden op de Koga Vectro?

De Koga Vectro eerst uitproberen? Dat kan! Kies hierboven je model uit en plan een proefrit bij een winkel bij jou in de buurt. Hoef je niet meer overgehaald te worden? Bestel je nieuwe e-bike dan online. Haal je nieuwe Vectro op in de winkel of laat 'm gratis thuisbezorgen. Wel zo makkelijk.