Gazelle Heavy Duty NL

De Gazelle Heavy Duty NL HMB e-bike is gebouwd voor het zware werk. Een ideale stadsfiets met een voordrager én achterdrager om deze elektrische fiets helemaal vol te laden. Met de dubbele pootstandaard en stuurblokkering blijft de fiets ook volgeladen rechtop staan. 

Voor ondersteuning kun je kiezen uit twee varianten. Een C7 met een soepele Bosch middenmotor, die voldoende ondersteuning geeft om de stad door te toeren. Deze is gecombineerd met 7 versnellingen. De overtreffende trap hiervan is de C5 met een extra krachtige Bosch middenmotor met maar liefst 65 Nm. Deze elektrische fiets heeft 5 versnellingen, waarmee je onder alle omstandigheden al deze motorkracht op een duurzame en onderhoudsvrije manier kunt inzetten. De C5 is ook luxer afgewerkt met een uitgebreid display en leren handvatten.

Bij iedere Gazelle Heavy Duty NL HMB krijg je een Profile Servicepas voor optimaal onderhoud. De garantie kun je voor deze e-bikes uitbreiden tot 5 jaar.
Lees meer
6 van 6 resultaten
Sorteren op

Gazelle Heavy Duty NL maakt zwaar werk licht

Je hebt werkpaarden en luxe paarden. Dit stalen ros is duidelijk gemaakt om voor je te werken. De Gazelle HeavyDutyNL e-bike heeft voor en achter een ijzersterke aluminium bagagedrager. Boodschappen, kinderen of een krat; alles past op deze elektrische fiets. Niet voor niets is de Gazelle Heavy DutyNL C7 HMB in 2023 in de AD Schoolfietstest uitgeroepen tot beste elektrische transportfiets voor school. Bij het rijden ondersteunt de betrouwbare Bosch middenmotor je inspanning, zodat belading, heuvels en tegenwind je niet beperken in je fietstocht.

Robuust en trendy

De Heavy Duty NL heeft met zijn forse frame en twee bagagedragers een heel robuust voorkomen. Tegelijkertijd is deze e-bike zo trendy dat je met een gerust hart je eten in de mand kunt meenemen voor een picknick in het park. Naar school of naar je werk, jong of oud, iedereen voelt zich thuis op de Gazelle Heavy Duty NL. Ook volgeladen blijft de fiets goed staan. Dit kan doordat de fiets is uitgevoerd met een dubbele pootstandaard en een stuurslot.

Gazelle Heavy Duty NL C5 HMB als luxe werkpaard

Wil je meer ondersteuning en meer luxe? Kies dan voor de C5-uitvoering. Deze is uitgevoerd met een zwaardere Bosch motor. De Bosch Performance Line middenmotor levert maar liefst 65 Nm. Dit is voldoende om ook met een volle krat moeiteloos het viaduct te trotseren. De Nexus 5-versnellingsnaaf is speciaal ontwikkeld om al die motorkracht probleemloos in te zetten om jou te ondersteunen. Verder is deze elektrische fiets luxe uitgevoerd met leren handvatten, een stevige stalen voorvork en een uitgebreid display. Aandrijving gebeurt met een aandrijfriem in plaats van een ketting. Een aandrijfriem gaat veel langer mee en laat geen vette sporen na op je broek.

Over Koninklijke Gazelle

Koninklijke Gazelle maakt al meer dan 130 jaar Hollandse kwaliteitsfietsen. Gazelle heeft een breed palet aan fietsen, zodat er voor iedereen wel een passende Gazelle te vinden is. Al zolang jij en ik ons kunnen herinneren maken Gazelle's deel uit van het Nederlandse straatbeeld.