Home
E bike test consumentenbond 2023

Beste elektrische fietsen Consumentenbond 2023

Wat zijn de beste elektrische fietsen van dit moment? De Consumentenbond zocht het uit. In 2023 testte de bond honderden elektrische fietsen van merken als BatavusCubeDutch IDGazelleGiantKalkhoffKoga, en Sparta. We hebben de best geteste fietsen voor je op een rijtje gezet.

Koop je één van deze best geteste e-bikes? Dan krijg je gratis de Profile Servicepas voor service en onderhoud bij jou in de buurt. Bovendien krijg je 5 jaar garantie op je nieuwe elektrische fiets. Dat is jarenlang zorgeloos fietsen!

Lees meer
6 van 6 resultaten
Sorteren op

Beste elektrische fietsen Consumentenbond 2023

De Consumentenbond staat al jaren bekend om de uitgebreide testen. Bij de elektrische fietsen test ligt de focus op aandrijfsystemen, de combinatie van motor, accu en display. De belangrijkste testaspecten zijn de kwaliteit van de elektrische ondersteuning en de accuduur of actieradius (hoe ver je kunt fietsen op 1 acculading).

Best getest Consumentenbond 2023: Dutch ID Phantom S75

'Deze Dutch ID heeft een stevig prijskaartje, maar er is dan ook weinig op aan te merken. Of het nu gaat om flinke woon-werkafstanden of recreatieve ritten door heuvelachtig terrein, deze Dutch ID staat zijn mannetje’, aldus de Consumentenbond. De Dutch ID Phantom S75 is uitgerust met een Performance Line Smart-middenmotor die soepelheid en kracht combineert. De Dutch ID Phantom is luxe uitgerust, met automatische traploze versnellingen, een onderhoudsarme en duurzame riemaandrijving en een uitgebreid display. Wil je meer weten over deze fantastische e-bike? Vind hier meer informatie over de Dutch ID Phantom.

Naast best getest door de Consumentenbond was de Dutch ID Phantom in 2021 en 2022 ook de grote winnaar in de ADR fietstest. Dutch ID is exclusief verkrijgbaar bij Profile 'de Fietsspecialist'.

Over Dutch ID

Dutch ID is een Nederlands fietsmerk opgericht in 1994. Dutch ID fietsen worden ontworpen, getest en geassembleerd in Nederland. Dutch ID werkt met passie aan comfortabele e-bikes van premium kwaliteit. Zo worden de e-bikes met de hand in elkaar gezet. Het merk is exclusief verkrijgbaar bij Profile.

De oprichter begon op een zolderkamer. Zijn idee: de wereld over reizen op een ligfiets. Hij zette alles op alles om zijn droom te verwezenlijken. Dat DNA heeft hij doorgegeven aan elke Dutch ID-medewerker sindsdien. De passie voor het vak, het oog voor kwaliteit en de gedrevenheid om door te zetten zijn onmiskenbaar voor Dutch ID. Inmiddels zijn de ligfietsen ingeruild voor stuk voor stuk unieke e-bikes.

Naast de Phantom heeft Dutch ID heeft de volgende e-bikes in het assortiment:

Beste elektrische fietsen Consumentenbond 2023 kopen

Ben je er al helemaal uit? Bestel je nieuwe best getest e-bike dan eenvoudig online. Haal ‘m gratis op in de winkel of laat ‘m gratis thuisbezorgen. Wel zo makkelijk. Twijfel je nog? Kom langs de winkel! Laat je adviseren en vind dé perfecte e-bike voor jou. Met meer dan 100 winkels zit er altijd wel één bij jou in de buurt. Zo maak je gratis én vrijblijvend een proefrit. Fiets een paar rondjes en kom er achter welke e-bike het beste bij jou en jouw leven past.