▸ Winkelen op afspraak ▸ Werkplaatsen geopend ▸ Online aankopen worden thuisbezorgd of kies voor Click & Collect. Lees hier meer.

Zakelijk

Samenwerken

Wilt u informeren naar de mogelijkheden voor joint promotions met Profile 'de Fietsspecialist'? Neem dan contact op met onze marketing afdeling via marketing@dynamoretailgroup.com.

Sponsoring

Profile Nederland heeft ervoor gekozen om de HomeRide te ondersteunen. Voor overige doelen is helaas geen budget voor sponsoring meer beschikbaar.

Profile cadeaupas

Voor een actie die u voor uw eigen bedrijf wilt voeren, is het mogelijk om Profile cadeaupassen aan te schaffen. Het tegoed is bij alle Profile 'de Fietsspecialist' winkels en online te besteden.

Bedrijfsfietsen: leasen en huren

Profile 'de Fietsspecialist' heeft veel ervaring met het introduceren en begeleiden van bedrijfsfietsenplannen binnen bedrijven. Met onze professionele ondersteuning verloopt ook de administratieve afhandeling erg soepel. In onze winkels meten we uw werknemers een perfect passende fiets aan. Daarbij kunnen zij kiezen uit ons uitgebreide assortiment A-merkfietsen. Uiteraard beschikken we ook over moderne werkplaatsen waar we onderhoudsbeurten en reparaties professioneel uitvoeren. Er zijn diverse mogelijkheden voor het leasen of huren van een fiets. Neem hiervoor contact op met een Profile winkel.