Race en ATB afdeling

Een deel van onze winkel bestaat uit Race en ATB producten. Er is veel vraag naar, en daarom specialiseren wij er ons steeds meer in. Bij ons vind u mountainbikes en racefietsen voor de beginnende fietser maar ook hebben wij zeer goed afgemonteerde en exclusievere modellen voor de geoefende fietser!

Naast race / atb fietsen hebben wij natuurlijk ook alles wat u nodig hebt voor tijdens uw rit of onderhoudsmiddelen! Sportvoeding, kleding, smeermiddelen, schoonmaakmiddelen maar ook zeer veel fietsonderdelen uit voorraad leverbaar van bijvoorbeeld BBB cycling, Shimano, Cordo en AGU.

Ook zijn wij uw sinds kort uw dealer voor Bianchi en van Nicholas voor Winterswijk en omgeving.  Beide merken maken hoogwaardige fietsen en dan met name op gebied van race en ATB. Bianchi staat natuurlijk bekend om prachtige uitstraling en celeste 'groene' kleur! Van Nicholas maakt hoogwaardige titanium tijdloze fieten voor de high end gebruiken!  Wij hebben voor u als race/atb specialist alles op (sport)fietsgebied.

Robert Gesink blij met zijn Bianchi 29-er!

"Waar is de bezem? Ik mag wel iets terugdoen voor de prachtige fiets!" zei Robert Gesink toen hij januari 2015 een Bianchi 29-er in bruikleen kreeg aangeboden!

"Waar is de bezem? Ik mag wel iets terugdoen voor de prachtige fiets.” - See more at: http://www.winterswijk.org/nieuws/bedrijvennieuws/5615-robert-gesink-bij-profile-winterswijk#sthash.23EBoWSM.dpuf
"Waar is de bezem? Ik mag wel iets terugdoen voor de prachtige fiets.” - See more at: http://www.winterswijk.org/nieuws/bedrijvennieuws/5615-robert-gesink-bij-profile-winterswijk#sthash.23EBoWSM.dpuf

Wij zijn onder andere dealer van de volgende merken: Bianchi, Van Nicholas, Koga, Giant, Focus en Cannondale.

Klik op het merk voor meer informatie:

 

Fietsmetingen BIO SIZE

U heeft al een tijdje last van een vervelende rugpijn na `t fietsen, of u krijgt altijd last van uw knieën tijdens het wielrennen? Dan is de kans groot dat uw zithouding niet optimaal is. Of wilt u beginnen met wielrennen/mountainbiken en u wilt zeker weten dat u goed op de fiets zit en de juiste maat fiets koopt.

Wij kunnen bij u een meting uitvoeren en aan de hand van uw lichaamsmaten berekenen we dan hoe uw optimale zithouding is op racefiets of mountainbike.

Wij werken met het BIO SIZE meetsysteem.

Kom gerust eens langs voor meer informatie en een eventuele afspraak.