FIETSONDERHOUD EN SERVICE

Met de service van de fietsspecialist!

Koop je bij Profile de Fietsspecialist je nieuwe fiets dan is dit altijd met de Qualitycheck. De fiets is 100% rijklaar gemaakt en perfect afgemonteerd.
We checken alle onderdelen en stellen alles nauwkeurig af. Is alles naar wens? Dan maken we alle papieren in orde.

Profile Fietsverzekering

Zorgeloos in het zadel met een Profile fietsverzekering bij Profile Willem Baan, want ook als het even niet mee zit helpen we je graag verder. Bij aankoop van je fiets kun je direct een fietsverzekering afsluiten voor drie, vier of vijf jaar voor een éénmalige premie. Daarbij kan je kiezen voor een diefstalverzekering of een cascoverzekering (inclusief diefstal). Bij aanschaf van een verzekering, zorgen we dat je gelijk aangemeld bent... direct verzekerd de deur uit! Fijne kilometers!

Bij het afsluiten van een cascoverzekering (inclusief diefstal) krijg je gratis pechservice de gedurende de looptij

d van de verzekering. 7 dagen per week, 24 uur per dag wordt je geholpen ongeacht de prijs van de fiets of je woonplaats.

Voor elektrische fietsen is er een speciale verzekering beschikbaar. Bij de cascoverzekering (inclusief diefstal) krijg je voor de gekozen looptijd eveneens gratis hulpverlening bij pech. Een optionele garantiedekking behoort bij deze verzekering ook tot de mogelijkheden.

Sluit nu online je Profile Fietsverzekering af!

dé servicepas van Profile Baan

Als je een fiets koopt bij Profile Baan, dan willen we dat je 100% tevreden bent en optimaal fietsplezier beleeft. Daarom krijg je gratis de Profile servicepas, met een service- en onderhou

dtegoed tot maar liefst € 210,-. Het tegoed kun je besteden aan:

Rijklaar maken

Je nieuwe fiets wordt perfect afgemonteerd, op negen vitale punten (zoals remmen, versnellingen en verli

chting) gecontroleerd e

n helemaal afgesteld op jouw lichaamsbouw en wensen. Zodat je verzekerd bent van optimaal fietsplezier!

Servicebeurten

Om je fiets in optimale conditie te houden, adviseren we je om de fiets regelmatig een service- en onderhoudsbeurt te laten geven. We sturen je een herinnering wanneer je fiets een onderhoudsbeurt nodig heeft. Tijdens de servicebeurten controleren we onder m

eer alle vitale onderdelen en stellen we je fiets waar nodig nader af.

Fietsmeting & zadel-omruilgarantie

Het Profile fietsmeting-systeem is een belangrijk hulpmiddel bij het kiezen van de juiste fiets. Op basis van een meting kunnen we nagaan welke fiets het beste bij je past en worden de positie van onder meer het stuur en het zadel volledig afgestemd op jouw houding. Om vervolgens ook het best passende zadel te vinden, kun je gebruik maken van de zadelmeting. Toch niet tevreden over je keuze? Met de Profile servicepas kun je het zadel omruilen. Zo garanderen we je vele comfortabele fietskilometers!

Online services

Met de servicepa

s kun je 24/7 inloggen op jouw account op onze site, waar je allerlei nuttige informatie vindt. Zoals de gebruiksaanwijzing van jouw fiets en handige links, om optimaal te genieten van je fiets. Ook kun je er snel en eenvoudig afspraken voor servicebeurten plannen, sleutels bijbestellen en een fietsverzekering regelen. Handig!