Fietsroutes & Fietsvakanties

Fietsroute Nijverdal

In de omgeving van Nijverdal kun je heerlijk fietsen zowel over de weg als in het bos. Houd U van een mooie fiets tour tocht? In samenwerking met Route.nl hebben we voor jou een prachtige route samengesteld. Download en bekijk direct de route!

Mountainbike routes

Voor de mountainbiker's zijn er hier ook meerdere uitdagende routes in de buurt:
Hellendoorn, lengte van de route 17.5 km.
Holten, lengte van de route: 29.4 km.
Rijssen, lenge van de route: 18.3 km.
Lemele, lengte van de route: 13 km.
Markelo, lengte van de route: 28.1 km.

De leukste fietsroutes van Nederland en België

De fietsroutes bestaan voornamelijk uit knooppunten en dat geldt ook voor de wandelroutes daar waar het knooppuntennetwerk beschikbaar is. Deze themaroutes nemen je mee op ontdekkingstocht door de mooiste natuurgebieden en toeristische plaatsen in Nederland, België en grensstreek Duitsland. De fietsroutes wijzen je de weg door bossen en duinen, over heide en zandverstuivingen, door historische dorpen en culturele steden. Stap af bij de mooiste fietscafés, gezelligste hotels, beste restaurants en vele andere bijzondere locaties die route.nl voor je heeft geselecteerd. Hier kun je de benen strekken en onder het genot van een hapje en drankje genieten van de omgeving.

Liever in de buurt fietsen? Dit is uiteraard ook geen probleem. Met de zoekfunctie kun je gemakkelijk een leuke fietsroute selecteren in de omgeving (plaatsnaam ondernemer). Neem snel hieronder een kijkje!

Veel fietsplezier!

API Route.nl