▸ Winkelen op afspraak vanaf 3 maart ▸ Werkplaatsen geopend ▸ Online aankopen worden thuisbezorgd of kies voor Click & Collect. Lees hier meer.

Direct naar

Profile Weys - Siebengewald

Onze fietsmerken

25355 17373 25335

Onze service

Fiets leasen
Fiets inruilen
Fietsreparatie
Haal- en brengservice
Onderhoudspakketten
Servicepakketten
Zadelmeting

Direct naar

Lokale aanbiedingen

Naast onze folderaanbiedingen hebben wij ook regelmatig aanbiedingen in onze winkel. Kom gerust langs om eens een kijkje te nemen of natuurlijk voor een gratis proefrit.

Onze winkel en werkplaats

Koop de fiets die bij u past!

Met een persoonlijk en eerlijk advies zoeken wij net zolang tot u de fiets heeft die bij u past. Of u een fiets zoekt voor de boodschappen of om hele toertochten te maken, wij zijn pas tevreden als u dat bent. Ons vakbekwame personeel geeft u daarbij een deskundig advies. Tevens vindt u bij ons het grootste assortiment fietsen van de regio, zowel in nieuwe als gebruikte, elektrische als gewone fietsen en A-merk als private label fietsen. En zeker niet onbelangrijk bij ons bent u verzekerd van de scherpst mogelijke prijs.

Eenmaal een kwalitatief hoogwaardige fiets gekocht dan kunt u bij ons terugvallen op de beste service met het uitgebreide servicepakket. Staat u met een kapotte fiets ergens in het land. Geen probleem, Fietsned biedt landelijke dekking voor uw reparatie.

En Weys biedt meer;
- zo hebben wij een gratis haal en breng service in een straal van 25 km;
- een grote moderne werkplaats met gediplomeerd personeel;
- quick service bij kleine reparaties;
- mobiliteitsgarantie met de gratis leenfiets bij reparatie;
- 3 maanden garantie op alle reparaties.

Omdat wij zo zeker zijn van ons kwaliteit en service durven wij zelfs te stellen; bent u niet tevreden dan krijgt u uw geld terug! Dat is pas garantie voor veel fietsplezier!

Ook voor uw gebruikte fiets kunt u bij ons terecht. Aan de overzijde van straat is BudgetBikes gevestigd. Hier staat onze enorme collectie gebruikte fietsen. Ook voor nieuwe fietsen in een aantrekkelijke prijsklasse, vanaf 299,00 euro treft u hier ruime keuze aan. Natuurlijk met service en garantie. Kijk voor meer info op de site: www.budgetbikeslimburg.nl.

... Lees meer >