Let op: werkplaatsen open, aankopen op onze webshop worden thuisbezorgd, winkels gesloten. Lees hier meer.

Profile Servicepas

Bij aankoop van een nieuwe fiets bij Profile Weijenborg ontvangt u een Profile Servicepas met service- en onderhoudtegoed.

Servicebeurten

Om de fiets in optimale conditie te houden, adviseren we u om de fiets regelmatig een service- en onderhoudsbeurt te laten geven. We sturen u een herinnering wanneer de fiets een onderhoudsbeurt nodig heeft. Tijdens de servicebeurten controleren we onder meer alle vitale onderdelen en stellen we de fiets waar nodig nader af. Met de servicepas heeft u twee belangrijke voordelen: (1) door het tegoed op de servicepas ontvangt u korting op een onderhoudsbeurt én (2) door regelmatige onderhoudsbeurten blijft uw fiets in een betere conditie!


Met de service van de fietsspecialist!

Koop je bij Profile de Fietsspecialist je nieuwe fiets dan is dit altijd met de Qualitycheck. De fiets is 100% rijklaar gemaakt en perfect afgemonteerd.
We checken alle onderdelen en stellen alles nauwkeurig af. Is alles naar wens? Dan maken we alle papieren in orde.

Profile Weijenborg vindt klantenservice onzettend belangrijk.
Wij bieden onze klanten de mogelijkheid om ten tijde van reparatie aan jouw fiets, gebruik te maken van een leenfiets!

Daarnaast bieden wij onze klanten de mogelijkheid om een demofiets thuis te proberen, zodat jij een indruk krijgt van het rijcomfort van de betreffende fiets.

Profile Fietsverzekering

Zorgeloos in het zadel met een Profile fietsverzekering bij Profile Weijenborg, want ook als het even niet mee zit helpen we je graag verder. Bij aankoop van je fiets kun je direct een fietsverzekering afsluiten voor drie, vier of vijf jaar voor een éénmalige premie. Daarbij kan je kiezen voor een diefstalverzekering of een cascoverzekering (inclusief diefstal). Bij aanschaf van een verzekering, zorgen we dat je gelijk aangemeld bent... direct verzekerd de deur uit! Fijne kilometers!

Bij het afsluiten van een cascoverzekering (inclusief diefstal) krijg je gratis pechservice de gedurende de looptijd van de verzekering. 7 dagen per week, 24 uur per dag wordt je geholpen ongeacht de prijs van de fiets of je woonplaats.

Voor elektrische fietsen is er een speciale verzekering beschikbaar. Bij de cascoverzekering (inclusief diefstal) krijg je voor de gekozen looptijd eveneens gratis hulpverlening bij pech. Een optionele garantiedekking behoort bij deze verzekering ook tot de mogelijkheden.

Sluit nu online je Profile Fietsverzekering af!