Het fietsplezier kan vergroot worden door het toevoegen van onderdelen en accessoires. Juist daarom besteden wij flink wat ruimte aan de presentatie van deze producten.

Fietstas
Eén van de meest voorkomende accessoires bij de fiets is toch wel de fietstas. In onze showroom hebben wij ruim 6 meter stelling beschikbaar voor de presentatie van fietstassen. Wij werken samen met FastRider. FastRider zorgt er altijd weer voor dat er veel verschillende modellen fietstassen beschikbaar zijn aansluitend bij de kleuren van de fietsen. Iedere fietser heeft andere ideeën over de juiste fietstas, namelijk: praktisch, stylish, een dubbele tas, een enkele tas, een pakaf tas, een fietstas die nog te gebruiken is in combinatie met een kinderzitje etc.
Gelukkig heeft Profile Weijenborg voor ieder wat wils en mocht de tas die u voor ogen heeft niet in de stelling staan, dan is deze altijd te bestellen. Wij zijn sinds een jaar ook dealer van de Ortlieb fietstassen-serie. Deze fietstassen zijn uitermate geschikt voor de sportieve fietser, die ook wel eens met de fiets langere afstanden wil maken én daarbij ook spullen kan meenemen.

Fietskrat
Tegenwoordig is het helemaal hip om een fietskrat of (rieten) fietsmand te hebben op de voordrager van je fiets. De groei van het aantal transportfietsen heeft ervoor gezorgd dat ook de fietskrat- en mand niet meer weg zijn te denken. Wij bieden verschillende fietskratten- en manden aan van onder andere: Basil, New Looxs en FastRider. En ook hier geldt 'voor ieder wat wils'. Zelfs de allerkleinsten onder ons kunnen een mooie fietskrat- of mand op de fiets gemonteerd krijgen.

Kinderzitje
Er is toch niets leuker dan kunnen fietsen met je kindje voor- of achterop de fiets. De kinderzitjes van tegenwoordig zijn: modern, in allerlei kleuren te verkrijgen en vooral belangrijk dat ze makkelijk te monteren zijn. Een tip voor de andere ouder, opa of oma. Laat ook een montageblokje op uw fiets monteren, zodat het kinderzitje van de ene in de andere fiets geklikt kan worden. Ideaal!
Profile Weijenborg is dealer van Bobike, Polisport en Yepp kinderzitjes. Vergeet ook niet te kijken naar een bijpassend windscherm.

Wij helpen u graag om uw fiets helemaal naar wens te maken!