Het team van Profile Weijenborg bestaat momenteel uit drie fulltime medewerkers, namelijk: Martin, Paul en Daan..

Martin
Martin is eigenaar van Profile Weijenborg in Borne en daarmee de derde generatie als fietsenmaker binnen de familie Weijenborg.
In de fietsenzaak van zijn vader in Delden heeft hij de nodige kennis opgedaan en is in 1984 voor zichzelf begonnen met deze fietsenzaak in Borne. Dit betekent dat Profile Weijenborg al meer dan 30 jaar een begrip is in Borne en omgeving.

Uit ervaring is gebleken dat klanten graag naar Martin komen voor advies en de jarenlange vertrouwensband.

Paul
Paul is al ruim 10 jaar in dienst bij Profile Weijenborg. Met de komst van elektrische fietsen en alle bijbehorende (software)problemen en ontwikkelingen, heeft Paul de bijnaam 'Spaghetti Paul' gekregen. Door de jaren heen heeft hij menig fiets in de haak gehangen om achter de oorzaak van het probleem te komen.
Daan
Daan is begonnen als zaterdaghulp bij Profile Weijenborg en is inmiddels één van de fulltime medewerkers van het bedrijf geworden. 

Sfeerbeelden winkel

Wij vinden het ontzettend belangrijk dat onze fietsenzaak er georganiseerd en representatief uitziet en daarom werken wij samen met Present Eyecatchers. Present is gespecialiseerd in het ontwerpen en verzorgen van creatieve concepten die de aandacht trekken. Neem een kijkje op http://www.present-ec.nl/ 

Gebruikte fietsen

Ons aanbod in gebruikte fietsen is online te bekijken op deze website, en ook op http://www.fietsenwijk.nl
Klik hier voor een uitgebreid overzicht van onze gebruikte fietsen.

Sponsoring

Wist u dat we lokale helden steunen? Klik op onderstaande links om naar hun website te gaan.
http://www.apollo8.nl
http://www.rksvneo.nl 
http://www.roodzwart.nl

Graag tot ziens in onze winkel! 
Het team van Profile Weijenborg te Borne