▸ Winkelen op afspraak ▸ Werkplaatsen geopend ▸ Online aankopen worden thuisbezorgd of kies voor Click & Collect. Lees hier meer.

Het team van Profile Weijenborg bestaat momenteel uit 3 fulltime medewerkers Martin, Edward en Edwin en 2 medewerkers in het weekend; Tim en Sander

Martin

Martin is eigenaar van Profile Weijenborg in Borne en daarmee de derde generatie als fietsenmaker binnen de familie Weijenborg.
In de fietsenzaak van zijn vader in Delden heeft hij de nodige kennis opgedaan en is in 1984 voor zichzelf begonnen met deze fietsenzaak in Borne. Dit betekent dat Profile Weijenborg al meer dan 34 jaar een begrip is in Borne en omgeving.

Edward

Al sinds 1998 actief als monteur/ verkoper in het fietsenvak, en alweer een jaar bij ons in dienst. Als allround monteur kent hij alle ins en outs van vrijwel alle fietsen. Doelgericht en klantvriendelijk. 

Edwin

Edwin heeft al een lange geschiedenis bij Profile Weijenborg. Hij werkte in zijn jonge jaren al bij Weijenborg in Delden. Met de opening van de Weijenborg in Borne in 1984 is Edwin meeverhuist. Na ongeveer 15 jaar bij Gazelle te hebben gewerkt als Quality engineer en milieu, en diverse andere functies bij diverse bedrijven is Edwin sinds januari 2019 weer terug bij Profile Weijenborg.

Tim

Onze vrolijke zaterdag en vakantiehulp. Zorgt voor het rijklaar maken  van nieuwe en gebruikte fietsen.

Sander

Ook Sander helpt ons op zaterdag en in de vakanties. 

Graag tot ziens in onze winkel.

Gebruikte fietsen

Ons aanbod in gebruikte fietsen is online te bekijken op deze website, en ook op http://www.fietsenwijk.nl
Klik hier voor een uitgebreid overzicht van onze gebruikte fietsen.

Sponsoring

Wist u dat we lokale helden steunen? Klik op onderstaande links om naar hun website te gaan.
http://www.apollo8.nl
http://www.rksvneo.nl 
http://www.roodzwart.nl