Let op: werkplaatsen open, aankopen op onze webshop worden thuisbezorgd, winkels gesloten. Leer hier meer.

Multicycle, vakwerk met een personal touch

Multicycle staat voor passie, techniek en persoonlijke aandacht van A tot Z. Onze fietsen worden in eigen huis ontwikkeld, samengesteld en afgemonteerd en Multicycle beschikt over een eigen lakkerij. Dit alles werkt optimale kwaliteitsbeheersing in de hand: hierdoor geven we bijvoorbeeld 10 jaar garantie op onze frames inclusief het lakwerk.

Uw fiets gaat pas in productie als wij, via uw dealer, precies van u weten aan welke eisen en wensen uw fiets moet voldoen. Elke MC wordt volledig afgemonteerd door één monteur en dus speciaal voor u gemaakt. Bovendien gaat er geen MC de deur uit voor hij uitgebreid is gecontroleerd: persoonlijke aandacht in optima forma!


 

Elektrische fietsentest

Profile Weijenborg is de officiële dealer van onder andere Sparta met een uitgebreid assortiment elektrische fietsen. Natuurlijk ben je van harte welkom in onze fietsenwinkel voor een uitgebreid advies, maar het is ook mogelijk om alvast een unieke test te doen op de Sparta website. Wil jij weten welke elektrische fiets van Sparta het beste bij jou past? Ga dan naar de test door op de onderstaande banner te klikken.