Direct naar

Profile Weijenborg - Borne

Onze fietsmerken

Onze service

Fietsverzekering
Fietsreparatie
Leenfiets
Fiets inruilen
Servicepakketten
Onderhoudspakketten
Betalen in termijnen

Direct naar

Lokale aanbiedingen

Naast onze folderaanbiedingen hebben wij ook regelmatig aanbiedingen in onze winkel. Kom gerust langs om eens een kijkje te nemen of natuurlijk voor een gratis proefrit.

Onze winkel en werkplaats

Het team van Profile Weijenborg bestaat momenteel uit drie fulltime medewerkers Martin, Paul en Edward en 1 weekend hulp; Tim

Martin

Martin is eigenaar van Profile Weijenborg in Borne en daarmee de derde generatie als fietsenmaker binnen de familie Weijenborg.
In de fietsenzaak van zijn vader in Delden heeft hij de nodige kennis opgedaan en is in 1984 voor zichzelf begonnen met deze fietsenzaak in Borne. Dit betekent dat Profile Weijenborg al meer dan 34 jaar een begrip is in Borne en omgeving.

Paul

Paul is al ruim 12 jaar in dienst bij Profile Weijenborg,  als monteur en verkoper. Met de komst van elektrische fietsen en alle bijbehorende (software)problemen en ontwikkelingen, heeft Paul de bijnaam 'Spaghetti Paul' gekregen. Door de jaren heen heeft hij menig fiets in de haak gehangen om achter de oorzaak van het probleem te komen en op te lossen.

Edward

Al sinds 1998 actief als monteur/ verkoper in het fietsenvak, en alweer een jaar bij ons in dienst. Als allround monteur kent hij alle ins en outs van vrijwel alle fietsen. Doelgericht en klantvriendelijk. 

Tim

Onze vrolijke zaterdag en vakantiehulp. Zorgt voor het rijklaar maken  van nieuwe en gebruikte fietsen.

Graag tot ziens in onze winkel.

Gebruikte fietsen

Ons aanbod in gebruikte fietsen is online te bekijken op deze website, en ook op http://www.fietsenwijk.nl
Klik hier voor een uitgebreid overzicht van onze gebruikte fietsen.

Sponsoring

Wist u dat we lokale helden steunen? Klik op onderstaande links om naar hun website te gaan.
http://www.apollo8.nl
http://www.rksvneo.nl 
http://www.roodzwart.nl

... Lees meer >