Voor de sportieve fietser hebben we een ruim assortiment race*-atb fietsen voor u geselecteerd. Daarnaast hebben wij ook een uitgebeide kledingshop waar u de hipste en comfortabelste kleding, schoenen, helmen en brillen vind van het merk BBB. en sportvoeding van 3action*   * alleen in onze winkel in Raamsdonksveer

BBB producten  

In ons assortiment hebben wij 6 meter aan bbb producten, daarnaast hebben wij ook kleding van BBB zoals broeken shirt en jack's

klik hier

 

 

Sportvoeding*

Het is algemeen geweten dat een gezonde en evenwichtige voeding van groot belang is om goed te functioneren. We halen als het ware brandstof uit onze voeding om te kunnen presteren. Tijdens het sporten verbruiken we deze brandstof echter sneller wat kan leiden tot mindere prestaties. Het gebruik van sportvoeding is hier een antwoord op.

Net zoals een juiste materiaalkeuze heeft de inname van sportvoeding een positieve invloed op onze prestaties. 3Action Sports Nutrition voorziet ons lichaam van de nodige voedingssupplementen om tekorten aan te vullen en prestaties te bevorderen.

3Action Sports Nutrition bestaat uit een zorgvuldig, samengesteld gamma voor zowel voor, tijdens als na de sportprestatie. Jarenlang onderzoek en het continu bijsturen zorgen alvast voor een kwalitatief sterk product voor extra kracht en energie. 

* op locatie Raamsdonksveer

Race fietsen op maat voor u gemaakt..... 

Koga signature of  Jan Janssen   alles naar eigen wens in te vullen!