Handig voor onderweg

Een binnenband met 2 uiteinde maakt het vervangen van de band makkelijker onderweg. Onmisbaar voor de elektrische fiets.

Zadels

Altijd een zadel dat past bij u past
Al de zadels van Enjoy worden aangeboden in de breedtemaat die past bij uw gebruik en uw persoonlijke zitbotjes afstand. Daarom werken wij met zadelmeting en zadeladvies software en met Enjoy getrainde vakmensen. Zo bieden wij u fietsplezier met een perfect passend zadel en het hoogste comfort. Samen met u gaan we op zoek naar de beste keuze en ontvangt u op deze zadels zelfs 2 maanden omruilgarantie!

Kinderzitjes

Qibbel

Zorgeloos fietsplezier met Qibbel fietszitjes Qibbel zorgt voor fietsplezier voor ouder en kind met kinderzitjes die volledig zijn afgestemd op veilig, comfortabel en plezierig fietsen. De zitjes zijn afgestemd op de Nederlandse markt: ze zijn extra ruim omdat de kinderen de laatste jaren gemiddeld groter zijn geworden. Het Qibbel fietszitje is leverbaar als voorzitje dat aan de stuurpen wordt bevestigd of als achterzitje dat op de bagagedrager of aan het frame wordt bevestigd.

Voorzitje

Het voorzitje is geschikt voor kinderen van ongeveer 9 maanden tot 3 jaar of 15 kg. Geschikt voor standaard stuurpen Ø 22-28 mm.

Achterzitje

Het achterzitje is geschikt voor kinderen van ongeveer 9 maanden tot 6 jaar, die maximaal 22 kg wegen. Het Qibbel achterzitje beschikt over een slaapstand. U kunt het zitje stapsgewijs verstellen, zodat het kind altijd comfortabel kan zitten, achterover leunen of zelfs slapen. Het achterzitje is in 2 versies verkrijgbaar, voor bevestiging op bagagedrager of voor bevestiging aan het frame. U kiest zelf de voor uw fiets geschikte bevestiging bij het basiselement.
U kunt het Qibbel zitje naar eigen smaak stylen in kleur en design met de verschillende stylingsets die verkrijgbaar zijn. Deze zijn gemaakt van waterafstotend materiaal.
meer info kijk op: http://www.qibbel.nl/nl/service/instructiefilm

Vanaf nu kunt u ook online bestellen

· 24-uur per dag voor jou geopend
· Bezorgen waar en wanneer je wilt
· Bestelling Gratis ophalen in de winkel
· Breed assortiment A -merken en private label onderdelen accessoires en fietsen
· Veilig betalen met IDeal of creditcard
· Speciale webdeals
· met de service van Profile de fietsspecialist

Cadeau tips...

Wilt u iemand verrassen!! Geef een cadeaubon/kaart!