Voor iedereen een fiets bij Profile van Oord


In onze ruime fietsencollectie vind je gegarandeerd een fiets die bij je past. Het aanbod is gevarieerd en wisselend. Niet alle modellen staan op onze website. Regelmatig leuke actiefietsen. Laat je inspireren................Elektrische fietsen, lifestyle, kinder of race-atb, onderdelen , accessoires en fiets -regenkleding. Afhankelijk van het gekozen servicepakket kunt u uw oude fiets inruilen of kunnen wij uw nieuwe fiets met Korting* leveren.

* Afhankelijk van servicepakket / aktie-prijzen!

De merken die wij in huis hebben zijn: BatavusKogaSpartaGazelle, Cortina, Focus, Sensa, Peper, en voor de allerkleinsten Alpina en Loekie.

Ook hebben wij in ons assortiment.....

Puky loopfietsen en steppen.

www.puky.nl

                          

 

Wist u dat?

U vanaf 1 oktober bij alle nieuwe fietsen een servicepas ontvangt. En u de keuze heeft uit het Basis of Plus servicepakket. 

Altijd een zadel wat bij je past... nieuw in assortiment de Enjoy zadels

De Enjoyzadels zijn er in diverse breedte maten, voor het beste zitcomfort werken wij met een zadelmeeting en zadeladvies software. Zo bieden wij u een perfect passend zadel en het hoogste comfort. We staan volledig achter onze producten van enjoy daarom bieden wij op deze zadels "Niet tevreden, Geld terug garantie" *

* binnen de proefperiode van 1 maand, met uw aankoopbewijs.

* meetingen van zadels kan alleen op locatie in Hank

Profile van Oord op tv bij SBS6

Heeft u ons niet gezien op tv?  klik hier om alsnog het filmpje te zien.


Profile Van Oord - Hank

Profile Van Oord - Hank
Kerkstraat 45
4273 CA Hank

Tel. 0162 - 403230