Dé servicepas van Profile van Hassel

Als u een fiets koopt bij Profile van Hassel, dan willen we dat u 100% tevreden bent en optimaal fietsplezier beleeft. Daarom krijgt u de Profile servicepas, met een service- en onderhoudtegoed tot maar liefst € 210,-. Het tegoed kunt u besteden aan:

  • Rijklaar maken

Uw nieuwe fiets wordt perfect afgemonteerd, op negen vitale punten (zoals remmen, versnellingen en verlichting) gecontroleerd en helemaal afgesteld op uw lichaamsbouw en wensen. Zodat u verzekerd bent van optimaal fietsplezier!

  • Servicebeurten

Om uw fiets in optimale conditie te houden, adviseren we u om de fiets regelmatig een service- en onderhoudsbeurt te laten geven. We sturen u een herinnering wanneer uw fiets een onderhoudsbeurt nodig heeft. Tijdens de servicebeurten controleren we onder meer alle vitale onderdelen en stellen we uw fiets waar nodig nader af.

  • Zadelmeting

Om het best passende zadel te vinden, kunt u gebruik maken van de zadelmeting. Toch niet tevreden over uw keuze? Met de Profile servicepas kunt u het zadel omruilen. Zo garanderen we u vele comfortabele fietskilometers!

  • Online services

Met de servicepas kunt u 24/7 inloggen op uw account op onze site, waar u allerlei nuttige informatie vindt. Zoals de gebruiksaanwijzing van uw fiets en handige links, om optimaal te genieten van uw fiets. Ook kunt u er snel en eenvoudig afspraken voor servicebeurten plannen, sleutels bijbestellen en een fietsverzekering regelen. Handig!