Let op: werkplaatsen open, aankopen op onze webshop worden thuisbezorgd, winkels gesloten. Lees hier meer.

Direct naar

Profile van Hassel - Rosmalen

Onze fietsmerken

Onze service

Fiets leasen
Fiets inruilen
Fietsreparatie
Haal- en brengservice
Onderhoudspakketten
Servicepakketten
Zadelmeting

Direct naar

Lokale aanbiedingen

Lokale aanbiedingen

Bij Profile van Hassel bent u op het juiste adres voor zowel nieuwe al tweedehands fietsen. Wij bieden u een ruime keuze in merken en zoals u van ons kunt verwachten ontvangt u daarbij de beste service.

Bekijk hier ons gehele aanbod (nieuwe) fietsen

Bekijk hier ons gehele aanbod tweedehands en outlet fietsen

Folder

Bekijk hier onze nieuwste folder van Profile 'de Fietsspecialist' voor actuele aanbiedingen van fietsen, onderdelen en accessoires

Kassa krakers

Kom naar onze winkel en ontdek welke kassakraker we voor jou in petto hebben.

Onze winkel en werkplaats

Welkom bij Profile van Hassel in Rosmalen

Bij Profile van Hassel in Rosmalen bent u aan het juiste adres voor vakkundig advies en kwalitiatief hoogwaardige reparaties. Wij zijn geopend van dinsdag t/m zaterdag en staan wij voor u klaar met een gemotiveerd team met verstand van fietsplezier! U vindt bij ons fietsen, onderdelen en accessoires van alle bekende A-merken. Op deze site vindt u altijd onze gegarandeerde aanwezige voorraad fietsen, allen met foto gepresenteerd. Zo heeft u keuze uit diverse (elektrische) fietsen, nieuw en gebruikt, onderdelen en accessoires in Rosmalen. U kunt bij ons terecht voor aankoop en verkoop van uw fiets, fietsreparaties en diverse servicebeurten. Ook uw verzekeringswerk en/of schade-garantieherstel wordt snel en correct afgehandeld in ons eigen service centre. Rond de jaarwisseling is het bij ons ook mogelijk om vuurwerk te kopen. Kom gerust eens langs om ons uitgebreide assortiment te bekijken.

Van ons mag u méér verwachten

Profile van Hassel "De Fietsspecialist" in Rosmalen is een dynamisch bedrijf met een heerlijk team wat dagelijks voor u klaarstaat. Onze visie; Wij willen u van dienst zijn zoals wij zelf in een winkel geholpen willen worden. Alleen het beste is goed genoeg. U kunt van ons dan ook het volgende verwachten:

  • Vakbekwaam personeel, deskundig advies
  • Breed assortiment , A merken en private label
  • Uitgebreid servicepakket, bij aankoop van een fiets
  • Mobiliteitsgarantie, gratis leenfiets bij reparatie
  • Quick service, bij kleine reparaties
  • Quality check, op tweedehands en reparatiefietsen
  • Inruil van uw oude fiets bespreekbaar

Kwaliteit, service en advies, daar is waar wij voor staan. Bij ons kopen betekent zorgenloos fietsplezier voor de komende jaren. Wij zorgen dat u perfect op een goed afgestelde fiets komt te zitten en verlenen de service en nazorg voor uw nieuwe product.

Bijzonder trots zijn wij dan ook op onze verkiezing voor Beste 50! We behoren tot de 50 beste fietsenwinkels van Nederland!

... Lees meer >