fietsen

Nieuw & gebruikt

Gebruikte Fietsen

In de fietsenkelder vindt u een groot aanbod gebruikte fietsen. Deze worden in onze werkplaats allemaal technisch nagezien en indien nodig voorzien van nieuwe onderdelen. Schoongemaakt en gepoetst in onze fietswasstraat. En bij aankoop krijgt u ook nog 3 maanden garantie.

Nieuwe fietsen met korting

In de fietsenkelder bieden wij nieuwe fietsen met korting, onder volledige garantie. Vaak zijn dit overjarige fietsen of actie modellen. Kortom altijd de moeite waard om even langs te komen.

Fietsaanhangers

In de fietsenkelder bieden wij ook een breed assortiment fietsaanhangers, zowel voor kinderen als bagage.

Fietswasstraat

In onze fietswasstraat worden de fietsen die voor een onderhoudsbeurt komen helemaal schoongemaakt, opgepoetst en voorzien van een beschermlaag. Bij derailleurfietsen worden ook de ketting en de tandwielen ontvet, gereinigd en ingespoten met teflonspray. Deze extra service bieden wij gratis bij alle nieuw aangekochte fietsen. Wilt u ook zo.n onderhoudsbeurt aan uw fiets laten uitvoeren, maak dan even een afspraak met één van onze monteurs.

Fietsenreparaties - De Fietsenmakerij

Onze reparatie afdeling "DE FIETSENMAKERIJ" draait een heel jaar op volle toeren. Vakkundige monteurs nemen zelf de reparaties aan en bespreken met u de opdracht. Alle reparaties en onderhoudsbeurten worden in de computer ingevoerd, zodoende kunnen we het hele verloop van uw fiets volgen. Het is wel noodzakelijk de reparatie of onderhoudsbeurt van tevoren af te spreken. De monteurs zorgen er dan voor, dat uw fiets dezelfde dag ook weer klaar is!