dé servicepas van Profile van der Plank

 

Als je een fiets koopt bij Profile van der Plank, dan willen we dat je 100% tevreden bent en optimaal fietsplezier beleeft. Daarom krijg je gratis de Profile servicepas, met een service- en onderhoudtegoed voor de normale fiets € 157,50 en voor de elektrische fiets € 215,-. Voor het bedrijfs fietsenplan is er een servicepas op maat gemaakt twv € 70,50.

Rijklaar maken

Je nieuwe fiets wordt perfect afgemonteerd, op negen vitale punten (zoals remmen, versnellingen en verlichting) gecontroleerd en helemaal afgesteld op jouw lichaamsbouw en wensen. Zodat je verzekerd bent van optimaal fietsplezier!

Servicebeurten

Om je fiets in optimale conditie te houden, adviseren we je om de fiets regelmatig een service- en onderhoudsbeurt te laten geven. We sturen je een herinnering wanneer je fiets een onderhoudsbeurt nodig heeft. Tijdens de servicebeurten controleren we onder meer alle vitale onderdelen en stellen we je fiets waar nodig nader af.

Online services

Met de servicepas kun je 24/7 inloggen op jouw account op onze site, waar je allerlei nuttige informatie vindt. Zoals de gebruiksaanwijzing van jouw fiets en handige links, om optimaal te genieten van je fiets. Ook kun je er snel en eenvoudig afspraken voor servicebeurten plannen, sleutels bijbestellen en een fietsverzekering regelen. Handig!