▸ Winkelen op afspraak ▸ Werkplaatsen geopend ▸ Online aankopen worden thuisbezorgd of kies voor Click & Collect. Lees hier meer.

Fietsverhuur in Delft en omstreken

Fiets huren in Delft? Bij ons bent u van harte welkom!

Bent u een dagje weg in de buurt van Delft? Huur dan gemakkelijk en snel een fiets bij ons. 

Fietsverhuur delft

Prijzen fietsverhuur Delft

Wij hebben heldere prijzen als u bij ons een fiets wilt huren om een rondje te rijden in het mooie Delft. Wilt u een specifike maat of fiets huren? Vergeet dan niet te reserveren. Zo weet u zeker dat de gewenste huurfiets voor u klaarstaat. Heeft u speciale verzoeken m.b.t. het huren van een fiets? Aarzal dan niet om contact met ons op te nemen. U vindt onze contactinformatie links van deze pagina.

Soort fiets

Verhuurprijs 

(Stads)fiets

€ 10,- per dag 

€ 50,- per week

Elektrische fiets

€ 25,- per dag* 

€ 125,- per week*

*De borg van de acculader van de elektrische fiets is €100,-.

Openingstijden voor fietsverhuur Delft bij Profile van der Plank

Graag de fiets voor de afgesproken tijd terugbrengen, anders zijn wij genoodzaakt een extra dag in rekening te brengen. Kunt u de huurfiets(en) onverwacht niet op tijd terug brengen? Bel dan even dan kunnen we samen kijken naar een oplossing.

Zondag:

Gesloten

Maandag:

Gesloten

Dinsdag:

8:30 - 18:00

Woensdag:

8:30 - 18:00

Donderdag:

8:30 - 18:00

Vrijdag:

8:30 - 18:00

Zaterdag:

9:00 - 17:00

Voorwaarden fietsverhuur Delft

Gebruik van de huurfiets is geheel op eigen risico. U draagt de volle aansprakelijkheid voor de huurmaterialen, schade aan derde alsmede (verkeers)overtredingen e.d. Bij diefstal hanteren wij €100,- eigen risico. Bedragen bij diefstal dienen direct betaald te worden bij inlevering van de huurfiets(en). Reserveren is gewenst en geldige legitimatie (rijbewijs, paspoort, ID kaart) is verplicht.