Fietsonderhoud en service

Ervaringsdeskundige

Ons team bestaat uit Martin, Maarten, Cor en Mandy. Samen hebben wij meer dan 100 jaar ervaring in de fietsenbranche. Dit betekend voor u als klant dat wij u een passend advies kunnen bieden bij zowel de aanschaf als met onderhoud en reparatie.

Wij zijn erg betrokken bij elke aankoop en zullen je vragen hoe of waar je het voor gaat gebruiken om het juiste product te verkopen. Wij zijn geen aangevers maar zijn je graag van dienst met de juiste informatie en producten!

Fietsonderhoud en reparaties

Buiten onze ruime keuze in de winkel, repareren en onderhouden we ook graag jouw fiets. Kleinere reparaties worden uitgevoerd door  Maarten of Martin. Terwijl jij een lekker kopje koffie drinkt.

Grotere reparaties zijn over het algemeen binnen 1 dag klaar. Voor alle zekerheid kun je natuurlijk ook altijd van tevoren een afspraak maken.Bij reparaties krijg je direct te horen wat het kost of je wordt er over gebeld, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan.

Leenfiets

Bij reparaties staat er een leenfiets voor je klaar zolang de voorraad strekt. 

Quality CheckMet de service van de fietsspecialist!

Koop je bij Profile de Fietsspecialist je nieuwe fiets dan is dit altijd met de Qualitycheck. De fiets is 100% rijklaar gemaakt en perfect afgemonteerd.
We checken alle onderdelen en stellen alles nauwkeurig af. Is alles naar wens? Dan maken we alle papieren in orde.

Dat geldt natuurlijk ook voor producten die je hebt gekocht onder de bedrijfsvoering Jos de Win. In dat geval vragen wij je een factuur mee te brengen om je optimaal van dienst te kunnen zijn

Gespreid betalen bij Profile

Door middel van het FietsDirectPlan kun je bij Profile Valkenswaard nu ook in termijn betalen. Het gaat hierbij om aankopen tot een maximaal bedrag van € 3.500. De hoogte van het bedrag per maand en het aantal aflossingstermijnen bepaal je helemaal zelf. Na het afsluiten van het Fietsdirectplan kun je hiermee direct betalen bij alle aangesloten Profile winkels, dus ook bij Profile Valkenswaard. Bekijk direct de keuzehulp voor inzicht in de bijbehorende maandelijkse kosten.

 

Profile Fietsverzekering

Zorgeloos in het zadel met een Profile fietsverzekering bij Profile Valkenswaard, want ook als het even niet mee zit helpen we je graag verder. Bij aankoop van je fiets kun je direct een fietsverzekering afsluiten voor drie, vier of vijf jaar voor een éénmalige premie. Daarbij kan je kiezen voor een diefstalverzekering of een cascoverzekering (inclusief diefstal). Bij aanschaf van een verzekering, zorgen we dat je gelijk aangemeld bent... direct verzekerd de deur uit! Fijne kilometers!

Bij het afsluiten van een cascoverzekering (inclusief diefstal) krijg je gratis pechservice de gedurende de looptijd van de verzekering. 7 dagen per week, 24 uur per dag wordt je geholpen ongeacht de prijs van de fiets of je woonplaats.

Voor elektrische fietsen is er een speciale verzekering beschikbaar. Bij de cascoverzekering (inclusief diefstal) krijg je voor de gekozen looptijd eveneens gratis hulpverlening bij pech. Een optionele garantiedekking behoort bij deze verzekering ook tot de mogelijkheden.

Sluit nu online je Profile Fietsverzekering af!

Onderhoudsvideo's

Ben je zelf ook wel handig? Bekijk dan de instructievideo's van Profile 'de Fietsspecialist'! Mocht je er toch niet uitkomen, dan helpen wij je uiteraard graag verder in de winkel