Let op: werkplaatsen open, aankopen op onze webshop worden thuisbezorgd, winkels gesloten. Lees hier meer.

Elektrische fietsen

Elektrische fietsen

Bij Profile Valkenswaard bent u aan het juiste adres voor een e-bike. Wij hebben een groot aanbod aan elektrische fietsen van kwaliteit. Van een lage instap tot high speed model. Wij bieden u deskundig advies om samen een passende e-bike te vinden.


Keuze

De juiste keuze voor een elektrische fiets is niet 1,2,3 gemaakt.  Daarom staan wij voor je klaar met het beste advies, zonder een voorkeur voor een merk te hebben.

Enkele hoofdzaken waar je op moet letten zijn als volgt:

  • Motor: locatie voor, achter of in het midden?
  • Accu: een uitneembare accu of een accu vast in het frame?
  • Kettingkast: gesloten of open?
  • Actieradius: hoeveel kilometer kan er op een acculading gefietst worden?

Dit zijn zomaar wat vragen die wij dagelijks horen. Op al deze vragen hebben een antwoord zodat je een verantwoorde keus kan maken voor een jarenlang fietsplezier.

Demonstratie modellen

Tevens hebben wij op afspraak diverse demo fietsen ter beschikking, zodat je een goed beeld kunt vormen van de mogelijkheden. Wij hebben de merken Batavus, Gazelle, Victoria, Koga, Flyer en Riese & Muller in huis.

High Speed e-Bikes

Uiteraard zijn er modelllen verkrijgbaar met een topsnelheid van 45km/u, oftewel de Hi-speed e-Bikes. Wij houden alle ontwikkeling met betrekking tot de nieuwe wetgeving sinds 1 januari 2017 goed in de gaten. Hierdoor kunnen we u goede en actuele informatie geven over het high speeden.

Service en Garantie

Elektrische fietsen worden standaard geleverd met volledige fabrieksgarantie en een uitgebreide servicepas.

De servicepas wordt gekoppeld aan uw fiets en een emailadres. Hierdoor krijgt u een herinnering als u fiets aan een servicebeurt toe is. U kunt deze dan zelf online bij ons in de werkplaats plannen, maar bellen voor een afspraak gaat natuurlijk ook nog steeds.

Uiteraard kunt u altijd bij ons terecht voor vragen en/of opmerkingen hierover.