Over ons


Sok Tweewielers is al sinds 1948 een begrip in Rijssen en omstreken, ooit begonnen in een oude boerderij zijn we uitgegroeid tot een modern tweewielerbedrijf met een gevarieerd aanbod. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u adviseren bij de aankoop van elke fiets, of het ngaat om een gebruikte fiets of de nieuwste E bike, wij helpen u graag!  Wij zijn namelijk erkend dealer van: Koga, Batavus, Gazelle, Sparta, Cortina, Lapierre, Loekie en Alpina.
 

E bikes


Op het gebied van E bikes hebben wij een ruime keuze in topmerken. Bent u op zoek naar een E bike om het boodschappen doen wat makkelijker te maken of juist een fiets voor die lange toertocht op een mooie dag bij ons bent u aan het juiste adres. Met topmerken als Koga, Batavus, Sparta, Gazelle en Cortina is er altijd wel een fiets die aan u wensen voldoet. Wilt u nog geen afstand doen van uw huidige fiets dan is het bij ons ook mogelijk om deze om te laten bouwen naar een E bike met behulp van een FMH ombouwset. Bij deze set kunt u ervoor kiezen om de fiets zelf om te bouwen of dit door onze gespecialiseerde monteurs te laten doen.
 

MTB/Race


Sinds enkele jaren zijn wij dealer van het Franse merk Lapierre. Dit zusterbedrijf van Koga is in het thuisland Frankrijk al jaren marktleider op het gebied van mountainbikes. Ook sponsoren zij al jaren de FDJ wielerploeg die ook uitkomt in de Tour de France. Om u helemaal in stijl op pad te kunnen sturen hebben wij het kledingmerk Davanti aan onze collectie toegevoegd dit jonge merk biedt zeer goede kwaliteit kleding tegen een betaalbare prijs.
 

Gebruikte fietsen


Wij hebben altijd een grote voorraad jong gebruikte fietsen die u kunt bezichtigen op onze occassion afdeling. Ook gebruikte E bikes in veel verschillende prijsklassen hebben wij ruim op voorraad. uiteraard wordt u ook bij de aanschaf van een gebruikte fiets goed geadviseerd en worden onze gebruikte fietsen geheel rijklaar en met garantie afgeleverd. Al onze gebruikte fietsen zijn sinds kort ook te vinden in onze webshop.


Webshop


Sinds korte tijd hebben we ook een webshop waar uonze hele fietsen en onderdelen collectie kunt bezichtigen. Gewoon thuis vanuit uw stoel!
Tevens zijn hier onderdelen  te bestellen waarbij u kunt kiezen om deze  thuis laten bezorgen of op te halen bij ons in de winkel. Voor allebei geldt voor 17:00 uur besteld de volgende dag in huis! Fietsen kunt u in de webshop reserveren om ze later als het u uitkomt bij ons te komen bekijken zodat wij u ook daarbij van het beste advies kunnen voorzien. Bekijk onze webshop hier.