Direct naar

-

Profile Soenen - Roeselare

Onze fietsmerken

Onze service

Fiets leasen
Fiets inruilen
Fietsreparatie
Haal- en brengservice
Onderhoudspakketten
Servicepakketten
Zadelmeting

Direct naar

-

Lokale aanbiedingen

Naast onze folderaanbiedingen hebben wij ook regelmatig aanbiedingen in onze winkel. Kom gerust langs om eens een kijkje te nemen of natuurlijk voor een gratis proefrit.

Onze winkel en werkplaats

Wij zijn erg betrokken bij elke aankoop en zullen u vragen hoe of waar u het voor gaat gebruiken om het juiste product te verkopen. Wij zijn geen aangevers maar zijn u graag van dienst met de juiste informatie en producten!

De werkplaats is het visitekaartje van ons bedrijf. Hier staat dagelijks een deskundig team voor u klaar. Voor een kleine reparatie of totaal onderhoud. En dit alles door vakbekwame en gecertificeerde monteurs die ervoor zorgen dat uw fiets weer in topconditie de winkel verlaat. onze werkplaatsservice is een begrip. Onze technische mensen volgen regelmatig cursussen om de vakkennis op peil te houden.

Fietsonderhoud en reparaties
Buiten onze ruime keuze in de winkel, repareren en onderhouden we ook graag uw fiets. Reparaties zijn in de regel binnen 1 dag klaar. Voor alle zekerheid kunt u natuurlijk ook altijd van tevoren een afspraak maken. Valt een reparatie hoger uit dan gedacht, dan nemen wij natuurlijk eerst contact met u op, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

Leenfiets
Bij reparaties staat er altijd een leenfiets voor u klaar, zolang de voorraad strekt. 

Met de service van de fietsspecialist!
Koopt u bij Profile ‘de Fietsspecialist’ Soenen een nieuwe fiets, dan is dit altijd met de Qualitycheck. De fiets is 100% rijklaar gemaakt en perfect afgemonteerd. We checken alle onderdelen en stellen alles nauwkeurig af. Is alles naar wens? Dan maken we alle papieren in orde.

... Lees meer >