Profile Smit, de Fietsspecialist

Profile 'de Fietsspecialist' is de grootste en meest bekende keten van rijwielspeciaalzaken in Europa. In de meer dan 225 winkels in Europa biedt Profile 'de Fietsspecialist' een uitgekiend, herkenbaar en overzichtelijk assortiment fietsen, onderdelen & accessoires en kleding.

Roots

Onze roots liggen in de vorige eeuw. Om precies te zijn in 1923, waar Freek Smit (de 1e generatie Smit) op de hoek van de Ootmarsumsestraat en de Blauwhuisweg, de basis legde voor wat nu één van de meest imposante fietszaken van de regio genoemd mag worden.

Ruime keuze

Bij ons kunt u een keuze maken uit een ruime sortering aan rijwielen van alle merken. In de showroom vindt u ook vrijwel alle soorten fietsen in de uiteenlopende maten. Kinderfietsen, stadsfietsen, mountainbikes, hybridefietsen enz. Onderdelen en accessoires zijn eveneens ruim voorhanden. `Profile Pro Smit, de fietsspecialist` is o.a. dealer van de volgende merken: Koga, GiantGazelleSpartaAltra, Multicycle, American Eagle, Concorde, Kenosha, Loekie en Lynx.

Winkeloppervlak

Met een winkeloppervlakte van 2000 m2 is het assortiment dan ook indrukwekkend te noemen. Wij zijn dan ook een winkel met een regionale functie.

De zithoek

Als u moet wachten op uw fiets of u krijgt informatie over een fiets of verzekering. Onze zithoek is hier geschikt voor. U kunt koffie, thee of fris verkrijgen tijdens het wachten.

De kinderhoek

Speciaal voor de kinderen is er een kinderhoek. Er is een tafel met lego en een tv met een kinderfilm. Hier kunnen de kinderen zich vermaken terwijl u rustig uw fiets kunt uitzoeken.

Indoor testbaan

Uw nieuwe aankoop kunt u uitgebreid testen op onze indoor testbaan.

Scooter & Bromfietsen Afdeling

Wij beschikken over een ruim assortiment snorfietsen, bromfietsen en -scooters. En niet te vergeten de gewone scooter. Prettig om te weten is dat wij over scooters met royale kofferruimte beschikken, die uitermate geschikt zijn voor het bezorgen van allerlei producten. Deze bezorgscooter is het ideale vervoermiddel voor restaurants, opticiens, apothekers e.d. Als geen ander weet u dat het drukke verkeer regelmatig `vast` loopt. Deze bezorgscooter is daarom het perfecte alternatief!

Hometrainer Afdeling

Ook ruime keuze in hometrainers op onze hometrainer afdeling. Ideaal voor mensen die in de winter hun conditie willen behouden, maar ook zeer geschikt voor revalidatie doeleinden.

Wij zijn dealer van Flow Fitness