Let op: werkplaatsen open, aankopen op onze webshop worden thuisbezorgd, winkels gesloten. Lees hier meer.

Stromer speed pedelec kopen in Soest e.o.

Stromer speed pedelec: Ervaar de Zwitserse kwaliteit

Stromer, een fietsenmerk uit het Zwitserse Bernt, richt zich al sinds de oprichting 10 jaar geleden op het ontwikkelen van speed pedelecs. Met deze speed pedelecs (ook wel high speed bikes genoemd) kan je moeiteloos 40-45 km/pu trappen, zelfs bij windkracht 6 en hoger!

Stromer Speed pedelec is hét alternatief voor de auto of trein

Een speed pedelec van Stromer is de uitkomst voor woon-werkverkeer; zonder dat je bezweet aankomt op het werk. Geen last meer van files of vertragingen met het openbaar vervoer. De krachtige ondersteuning zorgt ervoor dat je zonder probleem 40 km/pu kunt fietsen. Daarnaast is een speed pedelec een stuk beter voor het milieu en voor je eigen gezondheid. Bij het ontwerpen van deze speed pedelecs heeft Stromer rekening gehouden met groeiende steden en het stadsverkeer. De fietsen die ze ontwerpen zijn bijvoorbeeld lekker wendbaar, hebben geintergreerde kabels en volledige connectiviteit.

Stromer fietscollectie 2019-2020

Stromer heeft een grote collectie speed pedelecs. Zo is er voor iedereen een passende fiets. Ook aan liefhebbers van kleur(en) is gedacht, diverse Stromer-modellen zijn namelijk in meerdere kleuren te krijgen. De vier accu-sterktes van onderstaande Stromer speed pedelecs maken daarnaast afstanden tot wel 180 kilometer mogelijk.

  • - Stromer ST1
  • - Stromer ST1 LE Yellow
  • - Stromer ST1 X
  • - Stromer ST3
  • - Stromer ST5
  • - Stromer ST3 Anniversary Edition

Al deze Stromer speed pedelecs hebben een volledig geïntegreerde accu in de onderbuis, een krachtige achterwielmotor, strak frame-ontwerp en bieden een perfecte rijervaring. Elke speed pedelec van Stromer is gemaakt om zonder problemen 40-45 km/pu te rijden; elke dag weer. Perfectie op twee wielen!